OctaneRender™ 2018.1

Forums: OctaneRender™ 2018.1
VIP Information, news and announcements regarding new Octane Render commercial products and releases.

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby wallace » Wed Mar 20, 2019 4:08 am

wallace Wed Mar 20, 2019 4:08 am
funk wrote:I'm listing my previous bugs here so they dont get lost in old threads:

5) Regression? Universal material with medium is producing more fireflies than the same settings done with a specular material:
viewtopic.php?p=358812#p358812
Image

6) Vectron surfaces rendering wrong with universal material:
viewtopic.php?p=358219#p358219
Image


Thanks for reporting, these are now fixed and will be in the next release.
User avatar
wallace
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 89
Joined: Sun Dec 18, 2016 10:38 pm

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby funk » Wed Mar 20, 2019 6:30 am

funk Wed Mar 20, 2019 6:30 am
Thanks Wallace!
Win10 Pro 64 / Core i7-975 3.33GHz / 12GB RAM / GTX 1080 Ti + GTX 670 / 2x1920x1200 / MODO 13
"I am the resurrection, and the life: he that believeth in me, though he were dead, yet shall he live" - Jesus Christ
User avatar
funk
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 786
Joined: Mon Feb 07, 2011 1:24 pm
Location: Australia

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby PolderAnimation » Wed Mar 20, 2019 10:02 am

PolderAnimation Wed Mar 20, 2019 10:02 am
When I enable denoising half way a frame, the render resets and starts over, but the 'render-time' did not reset.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Win 10 64bit | 5 x 1080ti | i7 7700K | 64GB
User avatar
PolderAnimation
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 280
Joined: Mon Oct 10, 2011 10:23 am
Location: Netherlands

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby Notiusweb » Wed Mar 20, 2019 2:16 pm

Notiusweb Wed Mar 20, 2019 2:16 pm
Win 10 Pro 64, Xeon E5-2687W v2 (8x 3.40GHz), G.Skill 64 GB DDR3-2400, ASRock X79 Extreme 11
Mobo: 1 Titan Xp, 1 Titan X Pascal
External: 6 Titan X Pascal - 1600W EVGA T2
Plugs: 3DSMax, C4D, Daz, Houdini, Lightwave, Sketchup
User avatar
Notiusweb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1156
Joined: Mon Nov 10, 2014 4:51 am

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby haze » Wed Mar 20, 2019 7:30 pm

haze Wed Mar 20, 2019 7:30 pm
divasoft wrote:Once again I want to thank the developers for the broken displasement and the fact that for 5 years they can not fix it.


https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=70971
User avatar
haze
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 801
Joined: Sun Feb 08, 2015 8:57 pm

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby haze » Wed Mar 20, 2019 8:20 pm

haze Wed Mar 20, 2019 8:20 pm
Lewis wrote:My questions:
1. What happens to Octane 3.08.5 if i upgrade to that driver to 419.17 ? (currently i use older 417.35 and my V 4.x and 3.08.5 work fine and i'm just testing 2018.1 betas which also starts but not used it much due many bugs/problems)


3.08.5 won't work with 419.17, we first need to release an update to 3.08. Why use v3 when you can use v4 for free? Let us know if there is something in v4 that isn't working for you.

Lewis wrote:2. Is 2018.1 network rendering working? (i have 3 v4 licenses) Is network daemon install problem solved ?


2018.1 licensing model is slightly different to our previous versions. To use network render, you need an Enterprise All-Access license.
User avatar
haze
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 801
Joined: Sun Feb 08, 2015 8:57 pm

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby haze » Wed Mar 20, 2019 8:22 pm

haze Wed Mar 20, 2019 8:22 pm
Silverwing wrote:Hi there and thanks for the continuous development.

Is there any estimation when the slave / render daemon options will be available for the 2018.1 release.
We as a studio relying on network rendering to push through animations as well as still renders. So upgrading to 2018 unfortunately is not really useful until the network feature is added :-)

Don´t understand me wrong. I am not complaining. Just asking for a rough ETA.
Thanks in advance.

Cheers,
Raphael


To use network render from 2018.1 you need to use the Enterprise build.
User avatar
haze
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 801
Joined: Sun Feb 08, 2015 8:57 pm

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby cjadams » Thu Mar 21, 2019 3:38 pm

cjadams Thu Mar 21, 2019 3:38 pm
Anyone else having issues with latest plugin not showing up in c4d?
it doesn't seem to want to load. Prev versions did with out issue. Just latest enterprise 2018.1 - c4d R20 Mac osx.

Screen Shot 2019-03-21 at 11.39.47 AM.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cjadams
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 23
Joined: Sun Oct 18, 2015 2:27 pm

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby bepeg4d » Thu Mar 21, 2019 5:05 pm

bepeg4d Thu Mar 21, 2019 5:05 pm
Hi cjadams,
please, go to c4d menu Script/Console, (Shift+F10), and share a complete screenshot of the panel, thanks.
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6685
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: OctaneRender™ 2018.1 [current 2018.x]

Postby cjadams » Thu Mar 21, 2019 5:27 pm

cjadams Thu Mar 21, 2019 5:27 pm
console.png


Console ouput.. seems it doesn't evne try to load.
V4 and prev builds did just fine.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cjadams
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 23
Joined: Sun Oct 18, 2015 2:27 pm
PreviousNext

Return to Commercial Product News & Releases (Download here)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Tue Nov 12, 2019 5:59 pm [ UTC ]