IPR does not show infos

Forums: IPR does not show infos
Newtek Lightwave 3D (exporter developed by holocube, Integrated Plugin developed by juanjgon)

IPR does not show infos

Postby Pavlov » Mon Jul 22, 2019 9:25 pm

Pavlov Mon Jul 22, 2019 9:25 pm
Hi,
see image:

Screenshot_1.jpg


It's a pair of days Octane IPR does not show any info - samples, timing etc. Even when i load a scene it just says "loading" but does not show which object is loading.
While rendering i can't see samples or anything, just "loading" as in attachment, and when it's done it says "done", nothing else.
I cannot even See Region borders. It works, since it render just the area i select, but no border is visible.
The only option i found about IPR info seems already active (see arrow).
Any idea ?

thanks
Paolo
I7 960 3.2 GHZ - 6GB ram - GTS 250 display only - Asus GTX 470
Pavlov
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 85
Joined: Fri May 21, 2010 8:49 am

Re: IPR does not show infos

Postby Pavlov » Mon Jul 22, 2019 10:10 pm

Pavlov Mon Jul 22, 2019 10:10 pm
Additional info:
i noticed that minimizing and restoring IPR window bring all info back, but 99% of the times it crashes after i restore the window.
Paolo
I7 960 3.2 GHZ - 6GB ram - GTS 250 display only - Asus GTX 470
Pavlov
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 85
Joined: Fri May 21, 2010 8:49 am

Re: IPR does not show infos

Postby juanjgon » Tue Jul 23, 2019 10:28 am

juanjgon Tue Jul 23, 2019 10:28 am
Hi,

Sorry, I'd never seen anything like that. Do you have this problem with all the scenes or is it related to that one only? I wonder if there is a problem with the drivers or something like that. Perhaps you could try to delete the "LWOctane.cfg" file from your configs folder to clean the Octane plugin configuration, but I can't figure how something like that could happen due to a broken configuration.

Thanks,
-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 6972
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: IPR does not show infos

Postby Pavlov » Tue Jul 23, 2019 10:47 am

Pavlov Tue Jul 23, 2019 10:47 am
I'll try upgrading again to latest Studio drivers, let's see.
Thanks,
Paolo
I7 960 3.2 GHZ - 6GB ram - GTS 250 display only - Asus GTX 470
Pavlov
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 85
Joined: Fri May 21, 2010 8:49 am

Re: IPR does not show infos

Postby Pavlov » Wed Jul 24, 2019 2:14 pm

Pavlov Wed Jul 24, 2019 2:14 pm
hi,
maybe it's useful to others - removing CFG file solved it.

thanks
Paolo
I7 960 3.2 GHZ - 6GB ram - GTS 250 display only - Asus GTX 470
Pavlov
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 85
Joined: Fri May 21, 2010 8:49 am

Re: IPR does not show infos

Postby juanjgon » Thu Jul 25, 2019 7:31 am

juanjgon Thu Jul 25, 2019 7:31 am
Pavlov wrote:hi,
maybe it's useful to others - removing CFG file solved it.

thanks
Paolo


What a weird issue! In any case, I'm glad that the problem has been resolved.

Thanks,
-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 6972
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Return to Lightwave 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Oct 23, 2019 9:30 pm [ UTC ]