Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Forums: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby -rb- » Fri Jun 09, 2017 11:28 am

-rb- Fri Jun 09, 2017 11:28 am
Great thanks guys.

Another quick bug - a camera has jumped a fraction this morning when re-sizing viewport - is there a method to this at all, rendered yesterday, aspect has changed slightly today (meaning my paint-overs for a visual now don't line up :| )

- Rich
-rb-
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Mon Mar 03, 2014 10:19 pm

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby Jorgensen » Sat Jun 10, 2017 10:12 am

Jorgensen Sat Jun 10, 2017 10:12 am
what we (or I) really need is this - in both standalone and in plugin version.
Attachments
lock.jpg
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby etwas » Mon Jun 12, 2017 8:03 am

etwas Mon Jun 12, 2017 8:03 am
How can i stop octane? I'm working in a skp-file and did a test render in octane via this plugin. Now when I need to get back to work with the file in sketchup, the file keeps on building up new geometry, even if i close octane. I've tried to pause/stop/delete/curse/scream but nothing seems to help.
octane standalone v3.04 | octanerender for sketchup 3.06.1 | sketchup pro 2017 | Thinkstation P500 | GTX 980 Ti | Win8 ent (64-bit)
etwas
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Fri Jun 04, 2010 11:19 am

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby ArchMP » Mon Jun 12, 2017 8:28 am

ArchMP Mon Jun 12, 2017 8:28 am
etwas wrote:How can i stop octane? I'm working in a skp-file and did a test render in octane via this plugin. Now when I need to get back to work with the file in sketchup, the file keeps on building up new geometry, even if i close octane. I've tried to pause/stop/delete/curse/scream but nothing seems to help.


Try delecting octane data in Extensions
I do not know if there is still the possibility of doing it as in the old version.
Obviously you lose all the materiel and the octane settings for the model you are working on
ArchMP
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Sun Dec 04, 2016 10:26 am

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby etwas » Mon Jun 12, 2017 8:35 am

etwas Mon Jun 12, 2017 8:35 am
ArchMP wrote:
etwas wrote:How can i stop octane? I'm working in a skp-file and did a test render in octane via this plugin. Now when I need to get back to work with the file in sketchup, the file keeps on building up new geometry, even if i close octane. I've tried to pause/stop/delete/curse/scream but nothing seems to help.


Try delecting octane data in Extensions
I do not know if there is still the possibility of doing it as in the old version.
Obviously you lose all the materiel and the octane settings for the model you are working on



Yes, I've tried that too. It still builds up the geometry.

EDIT: Not the way I wanted to solve it, but now i disabled the entire plugin in sketchup.
octane standalone v3.04 | octanerender for sketchup 3.06.1 | sketchup pro 2017 | Thinkstation P500 | GTX 980 Ti | Win8 ent (64-bit)
etwas
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Fri Jun 04, 2010 11:19 am

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby fivebythree » Mon Jun 12, 2017 8:55 am

fivebythree Mon Jun 12, 2017 8:55 am
I won't be using this plugin until it comes out of testing. Any idea when that might be? The TIG exporter still creates the best exports - just as an fyi.
STANDALONE v3 / SKETCHUP2017 v3 / BLENDER v3 / C4D R16 v3 WINDOWS7PROSP1 x64 | GTX1080ti + GTX780 | i7 4930 @3.4GHz 6 Core| 32GB
User avatar
fivebythree
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 225
Joined: Tue Jun 10, 2014 2:43 pm
Location: Toronto, CAN

Re: Octane Render for SketchUp 3.06.1.4 Test Release

Postby -rb- » Tue Jun 13, 2017 9:22 am

-rb- Tue Jun 13, 2017 9:22 am
Yeah I don't think this plugin can afford to have the dev team move off again to other areas otherwise that might be the end of it :(

- Rich
-rb-
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Mon Mar 03, 2014 10:19 pm
Previous

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Oct 19, 2019 7:17 am [ UTC ]