Lightwave 3D Plugin v0.1

Forums: Lightwave 3D Plugin v0.1
Newtek Lightwave 3D (exporter developed by holocube, Integrated Plugin developed by juanjgon)

Re: Lightwave 3D Plugin v0.1

Postby sjonsjine » Fri Jul 30, 2010 8:27 am

sjonsjine Fri Jul 30, 2010 8:27 am
sjonsjine wrote:On my other machine, 2nd license, I get the error: MeshNode for rendring "bla-bla.obj" not useable.


It's really strange, 2 machines, 2 different errors. Maybe it is the 64bit version?

To be 100% sure, can you please explain step by step what I have to do? Thanks.

Sjonsjine
sjonsjine
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 189
Joined: Mon Mar 01, 2010 11:20 am
Location: Amsterdam

Re: Lightwave 3D Plugin v0.1

Postby holocube » Fri Jul 30, 2010 9:34 am

holocube Fri Jul 30, 2010 9:34 am
You want to render a still frame?
Load your object in layout(3-4 point polys) bring up octane exporter under master plugins. Double click to bring up its interface - click on "render"
Welcome to send any troublesome models my way
http://www.youtube.com/watch?v=tgrVTaoUULI
http://www.youtube.com/watch?v=B9LISEglVNA

I'm using the 64bit myself, on HC and 9.6.
GTX260 Seven 64bit
I'm Superfrog
User avatar
holocube
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 73
Joined: Sat May 29, 2010 8:45 am
Location: London
Previous

Return to Lightwave 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Tue Nov 12, 2019 6:22 pm [ UTC ]