Missing OctaneRender Setup window

Forums: Missing OctaneRender Setup window
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Missing OctaneRender Setup window

Postby JeffGalloway » Fri Jul 19, 2013 2:12 am

JeffGalloway Fri Jul 19, 2013 2:12 am
My OctaneRender Setup window has suddenly gone missing or has become invisible.

When I, from within Poser, start the OctaneRender app it goes through the usual process and then... nothing.

When I try to start it again I get a "Error" window stating "OctaneRender Setup window already open". But there is no Setup window visible.

Window 7 Home Premium
Poser Pro 12
Octane render plugin 1.20a
JeffGalloway
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 52
Joined: Fri Mar 08, 2013 6:18 pm

Re: Missing OctaneRender Setup window

Postby JeffGalloway » Fri Jul 19, 2013 2:17 am

JeffGalloway Fri Jul 19, 2013 2:17 am
Looks like it was a corrupt xml file.
JeffGalloway
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 52
Joined: Fri Mar 08, 2013 6:18 pm

Re: Missing OctaneRender Setup window

Postby face_off » Fri Jul 19, 2013 2:22 am

face_off Fri Jul 19, 2013 2:22 am
Yes, it was probably creating the window off your screen or perhaps minimized.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14039
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Missing OctaneRender Setup window

Postby JeffGalloway » Tue Jul 23, 2013 2:17 am

JeffGalloway Tue Jul 23, 2013 2:17 am
Well, this problem came back with a vengeance. There was nothing I could do to get the window to be visible. Finally I found a utility called WinLister: http://www.nirsoft.net/utils/winlister.html which did the tick and would move any window (or sub window) of an app back to center screen.

Just a FYI in case anyone else gets nailed by this.
JeffGalloway
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 52
Joined: Fri Mar 08, 2013 6:18 pm

Re: Missing OctaneRender Setup window

Postby face_off » Tue Jul 23, 2013 2:24 am

face_off Tue Jul 23, 2013 2:24 am
Jeff - are you using 2 monitors? Are you minimising the Setup window? Deleting config.xml should reset the window position. If it happens again, could you send me you config.xml file pls?

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14039
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Missing OctaneRender Setup window

Postby JeffGalloway » Wed Jul 24, 2013 3:13 pm

JeffGalloway Wed Jul 24, 2013 3:13 pm
Yes, this was a dual monitor issue. I will get that log to you if it happens again.
JeffGalloway
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 52
Joined: Fri Mar 08, 2013 6:18 pm

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Sat Jul 04, 2020 1:03 pm [ UTC ]