Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Forums: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?
Maxon Cinema 4D (Export script developed by abstrax, Integrated Plugin developed by aoktar)

Moderator: aoktar

Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby useruser » Mon Oct 07, 2019 10:42 am

useruser Mon Oct 07, 2019 10:42 am
hello,
i have no idea what is going wrong but it seems as if the octane-hairrender does interprets
the splines not correctly.

spline_octane.jpg



i tested it also with the native curve-mode in redshift- and it works as
expected:

spline redshift.jpg


Projectfile:

Octane_Hairrender_bug.zip
(215.98 KiB) Downloaded 13 times


thanks a lot in advance!
Workstation: Win 10 PRO 64 bit, 3,4 GHZ ,6-cores, 64 GB RAM , 4x RTX 2080 Ti
1. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit , 3x GTX 980Ti
2. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit 2x GTX 980 Ti
useruser
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Wed Jun 02, 2010 9:37 pm

Re: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby aoktar » Mon Oct 07, 2019 11:59 am

aoktar Mon Oct 07, 2019 11:59 am
It's not a 2019.1.1 issue. Multi splines with "closed" option is not supported.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12685
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby useruser » Mon Oct 07, 2019 4:15 pm

useruser Mon Oct 07, 2019 4:15 pm
aoktar wrote:It's not a 2019.1.1 issue. Multi splines with "closed" option is not supported.


thanks ahmet,
do you know if this feature will be supported in the future?
Workstation: Win 10 PRO 64 bit, 3,4 GHZ ,6-cores, 64 GB RAM , 4x RTX 2080 Ti
1. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit , 3x GTX 980Ti
2. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit 2x GTX 980 Ti
useruser
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Wed Jun 02, 2010 9:37 pm

Re: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby aoktar » Mon Oct 07, 2019 5:56 pm

aoktar Mon Oct 07, 2019 5:56 pm
useruser wrote:
aoktar wrote:It's not a 2019.1.1 issue. Multi splines with "closed" option is not supported.


thanks ahmet,
do you know if this feature will be supported in the future?

I'll try to add it, but not sure yet if possible
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12685
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby useruser » Tue Oct 08, 2019 1:55 pm

useruser Tue Oct 08, 2019 1:55 pm
that would be great!
thanks a lot ahmet!
Workstation: Win 10 PRO 64 bit, 3,4 GHZ ,6-cores, 64 GB RAM , 4x RTX 2080 Ti
1. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit , 3x GTX 980Ti
2. RenderSlave: Win 10 Pro 64 bit 2x GTX 980 Ti
useruser
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Wed Jun 02, 2010 9:37 pm

Re: Hairrender-bug in OC 2019.1.1 ?

Postby aoktar » Wed Oct 09, 2019 10:51 pm

aoktar Wed Oct 09, 2019 10:51 pm
It seems like sorted, wait for next build
Attachments
a1.jpg
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12685
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Return to Maxon Cinema 4D


Who is online

Users browsing this forum: Gleitfrosch, Google [Bot] and 6 guests

Sun Dec 08, 2019 2:13 pm [ UTC ]