No Motion blur while using Object Emitter?

Forums: No Motion blur while using Object Emitter?
A public forum for discussing and asking questions about the demo version of Octane Render.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

No Motion blur while using Object Emitter?

Postby ArturM » Tue Jul 28, 2020 10:51 am

ArturM Tue Jul 28, 2020 10:51 am
Hi !
I''m trying to render a rain scene where droplets supposed to be blurred. They are emitted by the Particles Emitter as a little spheres but it doesn't seem to work. I mean they are visible in the final render but without the MB. I applied the Octane Tag both to the Emitter and to the droplet but still there are no MB. Motion Blur in the OctaneCamera tag is also turned on. Am I missing something or Octane has some limits when it comes to working with these C4D native tools?



Best regards.
ArturM
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 20, 2019 9:43 am

Re: No Motion blur while using Object Emitter?

Postby bepeg4d » Fri Jul 31, 2020 7:07 am

bepeg4d Fri Jul 31, 2020 7:07 am
If I remember well, it should work, do you mind to share an example scene that shows the issue?

ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7369
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to Demo Version Questions & Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Tue Aug 04, 2020 12:00 am [ UTC ]