16.3 buggy device selection

Forums: 16.3 buggy device selection
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

16.3 buggy device selection

Postby J.C » Thu Nov 22, 2018 9:17 pm

J.C Thu Nov 22, 2018 9:17 pm
If I select or deselect device in new list (Octane device settings button) the old list does not update and vice versa.
device list.png


There was also some strange issue when the plugin has chosen by itself which GPU's is set to render in new selection window.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 2xRTX 2080
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1030
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: 16.3 buggy device selection

Postby J.C » Thu Nov 22, 2018 10:27 pm

J.C Thu Nov 22, 2018 10:27 pm
The automatic GPU switching is causing Server quits. Happens quite often.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 2xRTX 2080
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1030
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: 16.3 buggy device selection

Postby DrawFun » Fri Nov 23, 2018 4:46 am

DrawFun Fri Nov 23, 2018 4:46 am
Hi J.C.,

Thanks for your report. I will look into it.

Cheers,
DrawFun
DrawFun
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 283
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:02 am

Re: 16.3 buggy device selection

Postby J.C » Fri Nov 23, 2018 5:28 pm

J.C Fri Nov 23, 2018 5:28 pm
It's quitting itself constantly. After 10 minutes or 20 of work in Blender. It's not happening during rendering. Blender freezes for few seconds and then Server just quits. No info in console or log.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPU – 2xGTX 980 Ti, 2xRTX 2080
System – OS X 10.12.6, Windows 10, Octane 4/2018, Blender Plugin 16.x.x and 17.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1030
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sun Oct 20, 2019 4:17 am [ UTC ]