Version 3.08.3 (obsolete stable)

Forums: Version 3.08.3 (obsolete stable)
Sub forum for plugin releases

Moderator: aoktar

Re: Version 3.08.3 (latest stable)

Postby thanulee » Tue Oct 02, 2018 9:07 pm

thanulee Tue Oct 02, 2018 9:07 pm
Thanks Ahmet! u rock!
i7 3930K | 2 x GTX 980 ti 6gb | 32GB RAM | Corsair Carbide 540
R18 | win 10 home
thanulee
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 459
Joined: Sat Dec 19, 2015 11:00 pm

Re: Version 3.08.3 (obsolete stable)

Postby aoktar » Wed Oct 03, 2018 8:44 pm

aoktar Wed Oct 03, 2018 8:44 pm
Here's new build with SDK 3.08.4. It has several fixes which also contains your requests from latest posts of this topic. Enjoy it!
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12604
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.3 (latest stable)

Postby aoktar » Thu Oct 04, 2018 10:14 pm

aoktar Thu Oct 04, 2018 10:14 pm
thanulee wrote:I agree with Raphael, although i can live with that. There is another small bug btw. If a node is collapsed and u drag copy it, when u double click it it has lost all its slots. Sometimes u check a command and it fixes it (dont remember which) but many times slots never come back. Is that intentional? I think this new gui just messed up few things and its kinda not comfortable, at least i was excited at first now i forgot its there :)

Fixed on 3.08.4
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12604
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.3 (latest stable)

Postby TaylorCaudle » Wed Jan 02, 2019 12:54 am

TaylorCaudle Wed Jan 02, 2019 12:54 am
aoktar wrote:
andrefry wrote:OK, just looked up the standalone thread and still no offline mode!!
So I'm a paying customer and when I used the demo of Octane before purchase it worked offline. Great, I'll buy it and I can keep updating & everything will be fine I thought. Now this & I keep being told that the next release will be sorted yet no joy. How about a bit more info rather than being told ' it will be fixed by the next release / we are working hard to fix this, blah, blah......'
I'm in the unfortunate situation where my location has rubbish internet so I can't rely on anything that requires constant connection. Please, please, please fix this and communicate with an actual deadline / fix date for this please.
Not wanting to throw stuff around but Redshift works fine offline, just saying.......

It would be much better to be more polite. Because it's not related with plugins and I'm a plugin developer. Could you please apply to standalone topics?



Hey so how the fuck do i use offline mode? I paid you people over $600, I will be using this software WITHOUT internet, or you will be refunding me 100%.

Absolutely unacceptable. Either put it on the main page, "MUST BE CONNECTED TO INTERNET TO USE," or re-enable offline mode.

Jesus christ. Fucking scam.
TaylorCaudle
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 25
Joined: Thu Oct 19, 2017 7:53 pm
Previous

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Thu Nov 14, 2019 11:29 pm [ UTC ]
cron