Help! - Octane + C4D compositing problem

Forums: Help! - Octane + C4D compositing problem
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Help! - Octane + C4D compositing problem

Postby e.mike.h » Thu Sep 27, 2018 11:21 pm

e.mike.h Thu Sep 27, 2018 11:21 pm
I'm a relatively new octane user and have come across this issue for quite a while now. When I'm trying to composite a 3D object onto a backplate I get this black shadow wherever the plane is that I am using as a floor. Weirdly it only seems to happen with car models. Yes I have checked the matte option in the material settings and I am using a HDRI for the lighting. Thanks in advance.
Attachments
Capture.PNG
e.mike.h
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 05, 2017 8:56 pm

Re: Help! - Octane + C4D compositing problem

Postby bepeg4d » Mon Oct 01, 2018 7:40 am

bepeg4d Mon Oct 01, 2018 7:40 am
Hi Mike,
about this argument, please have a look at this discussion:
viewtopic.php?f=87&t=63808
in conjunction with the Render Layer technique:
http://www.aoktar.com/octane/RenderLayer.html
And please, next time post your questions in the Maxon c4d section, for a faster answer:
viewforum.php?f=30
Happy Rendering,
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6578
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Mon Sep 16, 2019 8:08 am [ UTC ]