Network Render Stopped Working

Forums: Network Render Stopped Working
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Network Render Stopped Working

Postby laszlosomogyi » Fri May 25, 2018 11:28 pm

laszlosomogyi Fri May 25, 2018 11:28 pm
Hi All,

I'm hoping someone can help,

I've been working with a master computer (Windows 10 up to date, C4D R17 up to date, Octane 3.08 up to date, 2x 1080Ti FTW3 drivers up to date) and a slave (Windows 10 up to date, Octane Slave Daemon 3.08 up to date, 4x 980Ti FTW2 drivers up to date) for over a year now without a single problem.

Today the slave started giving me the following error:

CUDA error 2 on device 3: out of memory
CUDA error 2 on device 0: out of memory
CUDA error 2 on device 2: out of memory
-> failed to launch kernel(kernel31)
device 3: path tracing kernel failed
-> failed to launch kernel(kernel48_tex)
device 2: path tracing kernel failed
Failed to allocate page-locked memory
-> kernel execution failed(kernel25)
CUDA error 2 on device 1: out of memory
-> failed to deallocate device memory
CUDA error 2 on device 1: out of memory
-> could not get memory info
device 1: failed to upload data texture 28 of context 0
CUDA error 2 on device 0: out of memory
-> failed to launch kernel(kernel26)
device 0: path tracing kernel failed

Now before someone states the obvious that I'm out of memory, I don't think that is the main problem as I've been using this setup for over a year on very similar projects with no problems at all. (Exterior scene with a single building, single light source bit of grass and a few trees)

What seems suspicious to me is the "could not get memory info" message. How is this even possible?

Please help as I'm on a deadline and without the slave being fully operational I won't be able to deliver the project that I have already spent a week on...

Your help would be much appreciated,

Many thanks in advance,

Laszlo
laszlosomogyi
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Mon Feb 29, 2016 5:08 pm

Re: Network Render Stopped Working

Postby aoktar » Sat May 26, 2018 1:39 am

aoktar Sat May 26, 2018 1:39 am
Possibilities
1- problems with driver
2- corruption on gpus
3- out of memory

Solutions
1-Fix drivers or OS
2-Check with single gpu for testing
3-Check with simplier scenes
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12468
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Network Render Stopped Working

Postby laszlosomogyi » Sat May 26, 2018 10:02 am

laszlosomogyi Sat May 26, 2018 10:02 am
Hi Aoktar,

Thank you for your quick reply,

Will do the checks and get back to you about my findings,

Many thanks,
laszlosomogyi
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Mon Feb 29, 2016 5:08 pm

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Oct 19, 2019 4:19 am [ UTC ]