OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]
Autodesk Revit (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Oct 23, 2016 1:43 am

face_off Sun Oct 23, 2016 1:43 am
I have updated the installers at the top of this thread with:

3.4.1.45
- Compiled with Octane 3.04.1

This thread also includes STABLE installer builds (which will be a release or two previous to the TEST build).

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Oct 30, 2016 11:31 pm

face_off Sun Oct 30, 2016 11:31 pm
I have updated the installers at the top of this thread with:

3.4.2.45
- Compiled with Octane 3.04.2

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Wed Nov 02, 2016 10:30 pm

face_off Wed Nov 02, 2016 10:30 pm
I have updated the installers at the top of this thread with:

3.4.3.45
- Compiled with Octane 3.04.3

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby prehabitat » Wed Nov 23, 2016 10:31 pm

prehabitat Wed Nov 23, 2016 10:31 pm
HI Paul,

Just upgraded to v3.0 since I needed to do a render in 2017, finally have all my licences on v3.0! :)
Also, Apologies if this has been asked already - I couldn't think of a good enough search term to find it.


I am rendering a 3D view (duh), but when I click back onto a/the plan view the render stops though without any apparent reason/notification. The play button is greyed out, I can click pause, then play again but nothing happens. if I click in the octane live viewer with the material picker I get an error:
"Octane Error Rendering Scene : could not pick, because rendering hasn't started yet"

Using the stable 2017 version from this thread, Revit 2017 Build: 17.0.416.0 20160225_1515(x64) and Nv372.70.
Win10/3770/16gb/K600(display)/GTX780(Octane)/GTX590/372.70
Octane 3.x: GH Lands VARQ Rhino5 -Rhino.io- C4D R16 / Revit17
prehabitat
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 495
Joined: Fri Aug 16, 2013 10:30 am
Location: Victoria, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Thu Nov 24, 2016 3:10 am

face_off Thu Nov 24, 2016 3:10 am
I am rendering a 3D view (duh), but when I click back onto a/the plan view the render stops though without any apparent reason/notification. The play button is greyed out, I can click pause, then play again but nothing happens. if I click in the octane live viewer with the material picker I get an error:
"Octane Error Rendering Scene : could not pick, because rendering hasn't started yet"
I could not reproduce this issue with the latest TEST release of the plugin. If you reboot and try again, does the problem still occur?

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Mon Jan 02, 2017 10:22 am

face_off Mon Jan 02, 2017 10:22 am
I have updated the installers at the top of this thread with:

3.5.2.45
- Compiled with Octane 3.05.2

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Seekerfinder » Fri Apr 07, 2017 2:17 pm

Seekerfinder Fri Apr 07, 2017 2:17 pm
Hi Paul,

Any ETA on the Revit 2017 plugin?

Cheers,
Seeker
Win 8(64) | P9X79-E WS | i7-3930K | 32GB | GTX Titan & GTX 780Ti | SketchUP | Revit | Beta tester for Revit & Sketchup plugins for Octane
User avatar
Seekerfinder
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1588
Joined: Tue Jan 04, 2011 11:34 am

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Fri Apr 07, 2017 8:54 pm

face_off Fri Apr 07, 2017 8:54 pm
Any ETA on the Revit 2017 plugin?
Hi Seeker - any ETA for what pls?

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Seekerfinder » Sat Apr 08, 2017 5:38 am

Seekerfinder Sat Apr 08, 2017 5:38 am
Ah, sorry Paul, we just recently updated to 2017 and when I looked, the last post I saw about the new installers was for 2015/16. But I just saw that 2017 installers are there on p1.

But while we're at it, 2018 will be with us this month. Not sure if you have early access to the release(?) - would you have a rough ETA on that one?

Seeker
Win 8(64) | P9X79-E WS | i7-3930K | 32GB | GTX Titan & GTX 780Ti | SketchUP | Revit | Beta tester for Revit & Sketchup plugins for Octane
User avatar
Seekerfinder
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1588
Joined: Tue Jan 04, 2011 11:34 am

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sat Apr 08, 2017 1:47 pm

face_off Sat Apr 08, 2017 1:47 pm
But while we're at it, 2018 will be with us this month. Not sure if you have early access to the release(?) - would you have a rough ETA on that one?
I don't have access to Revit 2018, and there has been nothing posted anywhere by Autodesk on the API changes. So I will do a Revit 2018 build once Revit 2018 is released.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13502
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia
PreviousNext

Return to Autodesk Revit


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Tue Oct 22, 2019 12:47 am [ UTC ]