v3 Pricing

Forums: v3 Pricing
Read about News and Updates regarding Octane Render in this forum.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re: v3 Pricing

Postby HWiese » Thu May 26, 2016 6:56 am

HWiese Thu May 26, 2016 6:56 am
Goldorak wrote:we are rolling out subscriptions most likely in a month or two. We want to make sure sure the new 3.00 and ORC licensing/sign-in system is rock solid before adding this layer.



Darn... you're really stretching my patience... :o :D :D :D
HWiese
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:24 am

Re: v3 Pricing

Postby steve.kerry.5 » Thu May 26, 2016 9:21 am

steve.kerry.5 Thu May 26, 2016 9:21 am
Okay, I am totally confused now :|

I have version 1.x, I want to take advantage of the special offer to upgrade to 3.x
I don't have any plugins but this is obviously a good time to get one.

As I understand it, the upgrade and plugin need to be in my cart at the same time to qualify for the special offer.

I can put the license upgrade in my cart, but I can't see any way to add a plugin as well.

What am I doing wrong?
steve.kerry.5
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 18, 2014 7:27 pm
Location: Kingston upon Hull

Re: v3 Pricing

Postby prodviz » Thu May 26, 2016 10:01 am

prodviz Thu May 26, 2016 10:01 am
Can we still buy V2 licenses?

We are going to be getting a new pc with Maya, and so for the time being will need to purchase V2 standalone with the V2 Maya plugin.

Thanks
prodviz
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 543
Joined: Sun Jul 14, 2013 6:00 pm

Re: v3 Pricing

Postby geo_n » Thu May 26, 2016 1:45 pm

geo_n Thu May 26, 2016 1:45 pm
Until when is the promotional pricing?
geo_n
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 350
Joined: Tue Feb 02, 2010 5:47 am

Re: v3 Pricing

Postby bepeg4d » Thu May 26, 2016 3:22 pm

bepeg4d Thu May 26, 2016 3:22 pm
prodviz wrote:Can we still buy V2 licenses?

We are going to be getting a new pc with Maya, and so for the time being will need to purchase V2 standalone with the V2 Maya plugin.

Thanks

Hi prodviz,
sorry this no more possible, but you can use v3 license with any kind of previous version from v1 and v2.
ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7372
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: v3 Pricing

Postby win » Fri May 27, 2016 12:09 am

win Fri May 27, 2016 12:09 am
steve.kerry.5 wrote:Okay, I am totally confused now :|

I have version 1.x, I want to take advantage of the special offer to upgrade to 3.x
I don't have any plugins but this is obviously a good time to get one.

As I understand it, the upgrade and plugin need to be in my cart at the same time to qualify for the special offer.

I can put the license upgrade in my cart, but I can't see any way to add a plugin as well.

What am I doing wrong?


Hi steve.kerry.5
If you only have a Standalone license, you can only upgrade this license. The upgrade fee for Standalone only from v1 > v3 is $160.
Once you have upgraded your Standalone you can purchase the v3 Plugin license. Depending on the Plugin, the license ranges from $139 to $269.
Kind regards, Win
win
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 105
Joined: Mon May 27, 2013 10:35 pm

Re: v3 Pricing

Postby steve.kerry.5 » Fri May 27, 2016 10:04 am

steve.kerry.5 Fri May 27, 2016 10:04 am
win wrote:
Hi steve.kerry.5
If you only have a Standalone license, you can only upgrade this license. The upgrade fee for Standalone only from v1 > v3 is $160.
Once you have upgraded your Standalone you can purchase the v3 Plugin license. Depending on the Plugin, the license ranges from $139 to $269.
Kind regards, Win


Ah, now I find it:

> • V2 to V3 upgrades – Combo promotion, one Standalone upgrade + one Plugin upgrade – US$75 for a limited time
> • V1 to V3 upgrades – Combo promotion, one Standalone upgrade + one Plugin upgrade – US$215 for a limited time

So buying a Plugin and upgrading to V3 is actually gonna be more like $400+ for a limited time, then it goes up again? I'm sure it's a lovely bit of software but that's simply not an option.
steve.kerry.5
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 18, 2014 7:27 pm
Location: Kingston upon Hull

Re: v3 Pricing

Postby Mirana » Sun May 29, 2016 9:03 am

Mirana Sun May 29, 2016 9:03 am
Postby Mirana » Mon May 23, 2016 10:58 am
Please make sure you have CUDA 7.5 or higher.


Where can I see this? I have a Nvidia GTX780ti


Please, I want to know before buying
Mirana
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 49
Joined: Sun Apr 26, 2015 9:14 am

Re: v3 Pricing

Postby calus » Sun May 29, 2016 9:13 am

calus Sun May 29, 2016 9:13 am
Mirana wrote:
Postby Mirana » Mon May 23, 2016 10:58 am
Please make sure you have CUDA 7.5 or higher.


Where can I see this? I have a Nvidia GTX780ti


Please, I want to know before buying

This is relative to your nvidia drivers, if you use very old drivers they might not support cuda 7.5 , so just update your drivers.
Pascal ANDRE
--------------------
Maya 2019, Windows 7, 128 GB RAM
4x GTX 1070, driver 430.39
--------------------

--------------------
Join MAYA OCTANE USERS Skype discussion here :
https://join.skype.com/LXEQaqqfN15w
--------------------
calus
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1306
Joined: Sat May 22, 2010 9:31 am
Location: Paris

Re: v3 Pricing

Postby Mirana » Sun May 29, 2016 10:59 am

Mirana Sun May 29, 2016 10:59 am
Thanks a lot! I have a new one. Just thought it depends maybe on the card.
Mirana
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 49
Joined: Sun Apr 26, 2015 9:14 am
PreviousNext

Return to News & Announcements


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Aug 05, 2020 10:42 pm [ UTC ]