Octane Sketchup Exporter Beta v [superseded]

Forums: Octane Sketchup Exporter Beta v [superseded]
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Octane Sketchup Exporter Beta v [superseded]

Postby TIG » Fri Jul 16, 2010 9:24 am

TIG Fri Jul 16, 2010 9:24 am
Here is beta.v
Octane_1022v.zip
(272.81 KiB) Downloaded 111 times


The update concerns the main web-dialog's .html which has been reworked to try and avoid the js error message that a few of you have reported [KB927917], which occurs only with certain OSs and IE/browser configurations.

The initial 'populate' command to [re]set the dialog's values to the default or to match the model's remembered settings is now done within the <body> header under a onLoad="" control - previously the script had just been run at the end of the 'body' code within the <>..</>.

I am hopeful that this change will avoid the error message [which ironically did not stop any of the setup or functions once you had answer 'Yes' to continue!].

Unfortunately I cannot recreate this error on my setup, so I'm relying on affected users to help resolve this...

All users should upgrade to this version.

Feedback please...
Last edited by TIG on Fri Jul 16, 2010 11:56 am, edited 1 time in total.
TIG
User avatar
TIG
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 536
Joined: Wed May 12, 2010 1:25 pm

Re: Octane Sketchup Exporter Beta v

Postby radiance » Fri Jul 16, 2010 9:55 am

radiance Fri Jul 16, 2010 9:55 am
great work ;)
the html error is gone, i can launch the plugin in sketchup without any errors, and it works fine.
i think we're nearing a first final/complete sketchup plugin ;)

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Octane Sketchup Exporter Beta v

Postby MartyMart » Fri Jul 16, 2010 10:41 am

MartyMart Fri Jul 16, 2010 10:41 am
Hate to tell you this, but on a MAC the Octane Dialog is now completely blank.

It was working fine up till this update.

Sorry...
OSX 10.6.4, Imac 3.06 GHz Intel Core 2 Duo, 8 GB Memory, NVIDIA GeForce 9400
MartyMart
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 22
Joined: Wed Apr 07, 2010 8:55 am
Location: UK

Re: Octane Sketchup Exporter Beta v

Postby TIG » Fri Jul 16, 2010 10:54 am

TIG Fri Jul 16, 2010 10:54 am
MartyMart wrote:Hate to tell you this, but on a MAC the Octane Dialog is now completely blank.
It was working fine up till this update.
Sorry...


On bother! :evil:

When you say 'blank' can you take a screen shot and post it - is it that the dialog's fields are empty or the whole page is empty ??
Beta.u was OK otherwise - Bet.v now fails - any other Mac users with this issue ???
Details of your OS and Browser please...
The js glitch on some PC setups now seems fixed [my PC still works right -as it ever did- and the other PC users now say it's OK with them too]... But now to resolve this 'new' Mac :roll: :ugeek:

EDIT: see beta.W for a possible solution.
TIG
User avatar
TIG
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 536
Joined: Wed May 12, 2010 1:25 pm

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Fri Dec 06, 2019 3:56 am [ UTC ]