Octane c4d Plugin Causing crashes when not in use

Forums: Octane c4d Plugin Causing crashes when not in use
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Octane c4d Plugin Causing crashes when not in use

Postby labmeta » Fri Aug 29, 2014 8:57 am

labmeta Fri Aug 29, 2014 8:57 am
Over the last week or so i've had a few crashes in c4d that state:

"Application Error caused by plugin 'liboctane.dylib'!"

But i hadn't been using Octane at all, just the standard renderer. I guess the plugin gets initialised in the background regardless but it's a bit annoying to cause crashes when not in use.

I'm working on OSX with C4D r15, Octane plugin version 2.03.

Any suggestions to troubleshoot this issue?

Thanks,

Paul
labmeta
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 30, 2014 7:27 pm

Re: Octane c4d Plugin Causing crashes when not in use

Postby enigmasi » Fri Aug 29, 2014 11:40 am

enigmasi Fri Aug 29, 2014 11:40 am
This problem was solved as I remember. Please use updated version viewtopic.php?f=30&t=40462
enigmasi
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 146
Joined: Tue Apr 12, 2011 7:50 pm
Location: Warsaw

Re: Octane c4d Plugin Causing crashes when not in use

Postby labmeta » Tue Sep 16, 2014 12:43 pm

labmeta Tue Sep 16, 2014 12:43 pm
Great, Thanks for the link :)
labmeta
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 22
Joined: Wed Jul 30, 2014 7:27 pm

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Fri Aug 23, 2019 11:57 pm [ UTC ]