error when trying to start octane plugin in poser

Forums: error when trying to start octane plugin in poser
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

error when trying to start octane plugin in poser

Postby maldowns » Tue Nov 27, 2012 2:25 pm

maldowns Tue Nov 27, 2012 2:25 pm
windows 7 64 bit
8 gig ram
gtx530 driver 8.17.12.8026
poser pro2012 build 9.0.3.23027

octane stand alone works fine but i get a message in poser as follows:
Could not load Octane libraries refer to the log file in your poser temp directory for details

I cant find the poser temp directory so i dont know what the log file says
maldowns
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2011 2:35 pm

Re: error when trying to start octane plugin in poser

Postby maldowns » Tue Nov 27, 2012 11:38 pm

maldowns Tue Nov 27, 2012 11:38 pm
I wonder if this is the solution--Ijust got an email saying Octane v1 is available, i guess the poser plug in is looking for this on my system and not the last beta version I am downloading now and hope to try it out in my lunch break soon cheers
maldowns
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2011 2:35 pm

Re: error when trying to start octane plugin in poser

Postby face_off » Wed Nov 28, 2012 1:13 am

face_off Wed Nov 28, 2012 1:13 am
Sorry for the delay responding to this message - I only just saw it.

Could not load Octane libraries refer to the log file in your poser temp directory for details

This error means the files from the installer were not correctly copied into the corresponding files in your Poser folder. It may also be a PoserPython install issue - and reinstalling Poser SR3.1 can fix that up.

Poser -> Edit -> General Preferences -> Misc tab will show you your Poser temp directory. Pls post the octaneplugin.log file (or email it to me at [email protected]) and we'll get you up and running.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13556
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: error when trying to start octane plugin in poser

Postby maldowns » Thu Nov 29, 2012 5:24 am

maldowns Thu Nov 29, 2012 5:24 am
Cheers thanks for the reply but i got it working with the octane version 1 installed, I originally was trying it with the last beta so now my only problem is my graphics card it works for basic stuff
but not good enough for a complex scene. I hope to figure out another card to add into my machine after xmas for a boost, thanks again!
maldowns
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Fri Jun 03, 2011 2:35 pm

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Fri Nov 15, 2019 12:26 pm [ UTC ]