[2019.1.4-R2] VDB rendering issue

Forums: [2019.1.4-R2] VDB rendering issue
Sub forum for bug reports

Moderator: aoktar

Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)
H. A detailed description of the issue and steps to reproduce it (Include Screenshots or video capture), as well as an example scene if applicable.
I. Copies of the Octane Log window and Console window outputs (full text attached as a file to your post is recommended).


Please note that reports of issues inside existing threads will be ignored/removed, and reports may be closed if the reporter does not respond to subsequent queries in the thread.

[2019.1.4-R2] VDB rendering issue

Postby J.C » Tue Dec 17, 2019 7:04 pm

J.C Tue Dec 17, 2019 7:04 pm
Does anyone have issues with rendering VDB in latest Cinema 4d plugin (2019.1.4 R2). It renders only 1 sample continuously. On 2018 plugin builds it is ok. Final render is fine on the other hand. The issue happens only when rendering in interactive viewport.
Attachments
vdb issue.gif
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 4xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, Octane 4-2020, Blender Plugin 17.x-21.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1399
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: [2019.1.4-R2] VDB rendering issue

Postby aoktar » Tue Dec 17, 2019 9:52 pm

aoktar Tue Dec 17, 2019 9:52 pm
Could you please make a proper bug report as noted at top? Providing a scene is a necessity.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13691
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: [2019.1.4-R2] VDB rendering issue

Postby J.C » Tue Dec 17, 2019 11:25 pm

J.C Tue Dec 17, 2019 11:25 pm
Here are my specs and example file:

A. Windows 10, 1903
B. 2xRTX 2080 (rendering), GTX 970 (display)
C. 64 GB RAM
D. Nvidia game ready driver 440.97
E. OctaneRender Standalone 2018.1.3 / 2019.1.4
F. OctaneRender plugin 2018.1.3 / 2019.1.4-R2
G. Cinema R21.115
Attachments
vdb issue.7z
(2.34 MiB) Downloaded 33 times
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 4xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, Octane 4-2020, Blender Plugin 17.x-21.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1399
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: [2019.1.4-R2] VDB rendering issue

Postby J.C » Wed Dec 18, 2019 9:41 am

J.C Wed Dec 18, 2019 9:41 am
In 2019.1.5 the issue is gone. Thanks!
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 4xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, Octane 4-2020, Blender Plugin 17.x-21.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1399
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Thu Nov 26, 2020 1:18 am [ UTC ]