OctaneRender 2018 for Revit [OBSOLETE]

Forums: OctaneRender 2018 for Revit [OBSOLETE]
Autodesk Revit (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby jimho » Tue Apr 16, 2019 12:34 am

jimho Tue Apr 16, 2019 12:34 am
face_off wrote: material names would be horribly long (for example "Grass" would become "C:_my documents_my revit scenes_scene 51_grass") so I don't think that would be a workable solution.

Paul

if look into what Vray had done, they must have two variable related to a material, so the material from a link is still keep their name same (as short ) as they are in the link where it come from, the other variable indicate the full path name of the link file
Capture1.jpg

"Analytical Floor Surface" is the material's name, under it is the link where is it come from.

Anyway to let the model correctly translated into oc and rendered correctly is much more important than how their names look like, if a material is finally named as "such long stupid name_Grass" just shows the programmer is not professional enough or too lazy, yet it can be rendered...

Supermicro 4028GR TR2|Intel xeon E5 2697 V3| windows 10| revit 2019 |Titan V+ Quadro GV100+RTX 2080 Ti
jimho
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 66
Joined: Tue Aug 21, 2018 10:58 am

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Tue Apr 16, 2019 3:35 am

face_off Tue Apr 16, 2019 3:35 am
Jim, I think this discussion has gone as far as it can. I suggest you contact OTOY if you would like to pursue the matter further.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13628
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby jimho » Tue Apr 16, 2019 4:37 am

jimho Tue Apr 16, 2019 4:37 am
A bug is there, if you are just pretending not seeing it, it will always be there, such a fundamental function of revit cannot be supported, how can you call yourself a commercial plugin for revit


during the last half a month there is actually no usable or "stable" version for this plugin either version 4 or 2018 ( to support current nVidia drivers which is numbered after 417.xx)
Interestingly, nobody complaining, I can imagine how many licensed user is using this plugin,
we now can understand why there is such less real users for this plugin,

Octane is a wonderful render engine, yet unfortunately the plugin is really undeveloped properly, it is unprofessional and very weak supported.
We are wasting so much time and money on it,

This is really frustrated.

Supermicro 4028GR TR2|Intel xeon E5 2697 V3| windows 10| revit 2019 |Titan V+ Quadro GV100+RTX 2080 Ti
jimho
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 66
Joined: Tue Aug 21, 2018 10:58 am

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby jimho » Wed Apr 17, 2019 4:03 am

jimho Wed Apr 17, 2019 4:03 am
See,
This is the " impossible" said by someone.
捕获0417.JPG


Thanks to Otoy's AA plan and 3dsmax's supporting of revit link.
we do change our work flow and octane for revit will be thrown away,
It is wasting us for more than a whole year struggling with all kinds of not supporting this not supporting that,
we are tired of it.
this plugin is just useless, nobody will need it.

Supermicro 4028GR TR2|Intel xeon E5 2697 V3| windows 10| revit 2019 |Titan V+ Quadro GV100+RTX 2080 Ti
jimho
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 66
Joined: Tue Aug 21, 2018 10:58 am

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Fri May 10, 2019 6:59 am

face_off Fri May 10, 2019 6:59 am
I have updated the TEST installers at the top of this thread with a Revit 2020 build - for testing please.

2018.1.2.61
- Compiled with Octane 2018.1.2
- Added support for Revit 2020, and removed support for Revit 2017

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13628
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 2018 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Thu Oct 03, 2019 12:06 pm

face_off Thu Oct 03, 2019 12:06 pm
This version of the plugin is now obsolete, and replaced with https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=72815.

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13628
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia
Previous

Return to Autodesk Revit


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Dec 13, 2019 3:42 am [ UTC ]