Cant get past this screen

Forums: Cant get past this screen
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Cant get past this screen

Postby spawn2002 » Mon Feb 11, 2013 12:07 am

spawn2002 Mon Feb 11, 2013 12:07 am
Installed the plugin,checked & dbl checked the files are correctly placed.I cant get past this screen though to evaluate the demo.All help appreciated.
Win8 64Bit,
16G Ram
Poser version 9.0.3.23027
Gt550 TI video card
TIA for all help.
Paul :)
Attachments
Screenshot.jpg
spawn2002
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:57 pm

Re: Cant get past this screen

Postby FooZe » Mon Feb 11, 2013 12:33 am

FooZe Mon Feb 11, 2013 12:33 am
Hi Paul,

Or records show you only have a standalone license. The poser plugin requires both a standalone and poser license to run. You can purchase a poser plugin license here: http://render.otoy.com/shop/poser_plugin.php

Since you already have a standalone license you do not need the combo - just select a single poser license for 99EUR.

If all you want to do is try the poser plugin demo, download it from http://render.otoy.com/downloads.php

Thanks
Chris.
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: Cant get past this screen

Postby spawn2002 » Mon Feb 11, 2013 1:13 am

spawn2002 Mon Feb 11, 2013 1:13 am
Hi Chris & thanks for the reply.I should have mentioned that this is the demo i'm trying to evaluate before deciding on purchase.I cannot proceed any further than the mentioned screen tho' to evaluate.No tabs will allow anything other than their selection.
TIA :)
spawn2002
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:57 pm

Re: Cant get past this screen

Postby FooZe » Mon Feb 11, 2013 1:16 am

FooZe Mon Feb 11, 2013 1:16 am
Hi, Are you sure you are trying the demo? Where did you download the plugin from?

Thanks
Chris.
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: Cant get past this screen

Postby spawn2002 » Mon Feb 11, 2013 1:19 am

spawn2002 Mon Feb 11, 2013 1:19 am
Thanks Chris,here is the full address of the demo I downloaded.Twice d/loaded just to make sure.
http://render.otoy.com/downloads/Octane ... a_demo.zip
Just to add,twice installed & dbl checked to be correct location.
Thanks
Paul.
spawn2002
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:57 pm

Re: Cant get past this screen

Postby face_off » Mon Feb 11, 2013 9:16 am

face_off Mon Feb 11, 2013 9:16 am
Hi Paul

The demo version should not require any activation. Let me download the zip you have downloaded a check it out.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13554
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Cant get past this screen

Postby face_off » Mon Feb 11, 2013 9:38 am

face_off Mon Feb 11, 2013 9:38 am
Hi Paul, I downloaded the installer you downloaded, installed, and it worked OK. I notice that you have the correct version (1.00p), however it has not picked up that it is the demo version (see the window title on the image below with the *** DEMO *** in the header). To me, it looks like you have actually downloaded the commercial version 1.00p rather than the demo. Is it possible that you previously downloaded and installed the commercial 1.00p and the files have a newer date than the demo version so didn't install correctly? File date/sizes should be:

C:\Program Files\Smith Micro\Poser Pro 2012\Runtime\Python\addons\OctaneRender for Poser\OctanePlugin.pyc 11/02/2012 264,724 bytes

It this does not help, pls post the octaneplugin.log file from you Poser temp folder (from Edit->General Preferences->Misc) and I will investigate further.

Paul
Attachments
Demo screen.png
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13554
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Cant get past this screen

Postby spawn2002 » Mon Feb 11, 2013 11:26 am

spawn2002 Mon Feb 11, 2013 11:26 am
Hi Paul,
I had indeed d/loaded the commercial version it appears but back in early December.After removing the extra addons folder the demo is working as it should.Thankyou to yourself & the team there for all your excellent help.
Paul.
spawn2002
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Sat Jan 28, 2012 12:57 pm

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Nov 15, 2019 12:11 am [ UTC ]