unable to render

Forums: unable to render
Newtek Lightwave 3D (exporter developed by holocube, Integrated Plugin developed by juanjgon)

unable to render

Postby aw1 » Sat Mar 02, 2019 6:34 pm

aw1 Sat Mar 02, 2019 6:34 pm
hi guys i am having prob rendering with latest plugin i just installed, i am getting this error:

RENDER FAILURE: the render can't be completed. Enable and check the log for more details.

here is the log file:

Started logging on 02.03.19 13:06:49

OctaneRender 4.00 (4000021)

CUDA error 999 on device 0: unknown error
-> failed to link file
device 0: failed to load OSL shader code:
error : Multiple definition of 'cuSptStatistics' in 'cuda_texturenode', first defined in 'snippets_internal'
device 0: failed to compile module 0
CUDA error 999 on device 0: unknown error
-> failed to link file
device 0: failed to load OSL shader code:
error : Multiple definition of 'cuSptStatistics' in 'cuda_texturenode', first defined in 'snippets_internal'
device 0: failed to compile module 0
CUDA error 999 on device 0: unknown error
-> failed to link file
device 0: failed to load OSL shader code:
error : Multiple definition of 'cuSptStatistics' in 'cuda_texturenode', first defined in 'snippets_internal'
device 0: failed to compile module 0


kindly help.

thanks!
Windows 7 Pro, i7 4770, 16 GB Ram, 1TB SSD, Asus GTX780Ti 3GB
User avatar
aw1
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 75
Joined: Tue Feb 21, 2012 2:27 am

Re: unable to render

Postby Lewis » Sun Mar 03, 2019 12:03 am

Lewis Sun Mar 03, 2019 12:03 am
That is not latest plugin version and you might also have bad nvidia drivers, have you checked forum STICKy notes about 418.xx Nvidia drivers which brreaks Octane ?
--
Lewis
http://www.ram-studio.hr
Skype - lewis3d
ICQ - 7128177

WS Dual Xeon E5-2698v4, 128GB RAM, Win10, 2x2080Ti + 2x1080Ti
RS1 Dual Xeon E5-2690, 64GB RAM, Win8, 2080Ti + 2x1080Ti + TitanX(M)
RS2 i7 6850K, 64GB RAM, Win10, 2*1080Ti
User avatar
Lewis
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 772
Joined: Tue Feb 05, 2013 6:30 pm
Location: Croatia

Re: unable to render

Postby juanjgon » Sun Mar 03, 2019 6:27 pm

juanjgon Sun Mar 03, 2019 6:27 pm
Yes, you should update your NVIDIA drivers to the latest ones, avoiding the 418.x versions, and update also the LightWave plugin to the latest 4.02 build available.

Thanks,
-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 6972
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: unable to render

Postby aw1 » Sun Mar 03, 2019 7:31 pm

aw1 Sun Mar 03, 2019 7:31 pm
thanks for your reply,

I am already using nVidia driver version 419.17 (for GTX 1080Ti)
Lightwave 2019.1
Octane plugin version 4.000.0.21 (Nov 16 2018)
Octane API build 4.00
Octane DLL version 4000021
Octane Standalone version 4.02

I just checked everything with Lightwave 2015.3 and having same issues.

Thanks and best regards.
Windows 7 Pro, i7 4770, 16 GB Ram, 1TB SSD, Asus GTX780Ti 3GB
User avatar
aw1
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 75
Joined: Tue Feb 21, 2012 2:27 am

Re: unable to render

Postby juanjgon » Sun Mar 03, 2019 7:33 pm

juanjgon Sun Mar 03, 2019 7:33 pm
You need to update the LightWave Octane plugin to the latest builds 4.02 or 2018.1. All these new NVIDIA drivers are not compatible with the older Octane versions. If you need to work with them you are going to need to revert back to older NVIDIA drivers, perhaps 417.x or older.

Thanks,
-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 6972
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Return to Lightwave 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Oct 23, 2019 9:36 pm [ UTC ]