nothing but a grey viewport

Forums: nothing but a grey viewport
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

nothing but a grey viewport

Postby vongstudio » Tue Feb 07, 2012 8:24 pm

vongstudio Tue Feb 07, 2012 8:24 pm
Hi guys,

i'm using the current sketchup exporter for octane but when i've imported the model, all i get is a grey viewport. also, the display show no signs of octane rendering the model as everything is 0.00.

:S

Help


___________________________________
my computer spec is

windows 32 bit / 4gb ram / intel core 2 duo @ 3.00GHz / NVidia Quadro NVS 290
Attachments
grey viewport.jpg
this is what i see in octane.
vongstudio
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2012 10:39 pm

Re: nothing but a grey viewport

Postby face » Tue Feb 07, 2012 8:43 pm

face Tue Feb 07, 2012 8:43 pm
Win10 Pro, Driver 378.78, Softimage 2015SP2 & Octane 3.05 RC1,
64GB Ram, i7-6950X, GTX1080TI 11GB
http://vimeo.com/user2509578
User avatar
face
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 3204
Joined: Sat Mar 06, 2010 2:10 pm
Location: Germany

Re: nothing but a grey viewport

Postby vongstudio » Tue Feb 07, 2012 8:50 pm

vongstudio Tue Feb 07, 2012 8:50 pm
i fixed the problem :)



it turns out that when i turn the 3d settings on ( Enable 3D vision ) on the NVidia application, things started to render.

I don't exactly know why this is. would this be do to the SLI's turning off in the process.

Anyhow, I think this was due to the settings of the drivers.

it now renders.


Thanks you.
vongstudio
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2012 10:39 pm

Re: nothing but a grey viewport

Postby nxnboss » Sun Jan 13, 2019 5:16 pm

nxnboss Sun Jan 13, 2019 5:16 pm
vongstudio wrote:i fixed the problem :)



it turns out that when i turn the 3d settings on ( Enable 3D vision ) on the NVidia application, things started to render.

I don't exactly know why this is. would this be do to the SLI's turning off in the process.

Anyhow, I think this was due to the settings of the drivers.

it now renders.


Thanks you.



Hey i have the same problem like you had with the grey screen. Could you tell me where i can find "Enable 3D vision"

Kind regards
nxnboss
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 12, 2018 6:11 am

Re: nothing but a grey viewport

Postby bepeg4d » Mon Jan 14, 2019 11:42 am

bepeg4d Mon Jan 14, 2019 11:42 am
Hi,
please go to Control Panel/Device Manager/Display adapters, and share a screenshot with us, thanks.
Then go to Control Panel/Nvidia Control Panel, press the System Informations link, and share another screenshot, thanks.
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6510
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Wed Jul 17, 2019 2:34 pm [ UTC ]