4.01.1 Motion Blur Crash/Lock Up

Forums: 4.01.1 Motion Blur Crash/Lock Up
Sub forum for bug reports

Moderator: aoktar

Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)
H. A detailed description of the issue and steps to reproduce it (Include Screenshots or video capture), as well as an example scene if applicable.
I. Copies of the Octane Log window and Console window outputs (full text attached as a file to your post is recommended).


Please note that reports of issues inside existing threads will be ignored/removed, and reports may be closed if the reporter does not respond to subsequent queries in the thread.

4.01.1 Motion Blur Crash/Lock Up

Postby thekid87 » Wed Dec 12, 2018 5:06 pm

thekid87 Wed Dec 12, 2018 5:06 pm
Motion blur crashes or locks up my scene when I try it on any xparticles scene. Even on a simple emitter with transform MB.



Created a torus and animated Animated P and R.
xParticles emitter - Emit from Poly Area - Tangential rotation.
Add Octane tag with MB on transform. Geometry is a simple cube.
Oct Cam MB activated .05
Even on this simple test It Crashes or locks up every time. I tried a re install. No worky
_BugReport.txt
(442.73 KiB) Downloaded 52 times



So after going through all this it is now working on the simple scene. The larger scene is still causing C4D to become unresponsive.


Octane stand alone 4.0 XB1
C4D r20.030 Build RB257898
Octane 4.01.1
Nvidia Drivers 417.35
Win 10
GTX 1080 x2
i76800k
32GB DDR4 2800
Attachments
3.PNG
2.PNG
1.PNG
thekid87
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 11
Joined: Sat Dec 06, 2014 5:17 am

Re: 4.01.1 Motion Blur Crash/Lock Up

Postby abstrax » Fri Dec 21, 2018 4:11 am

abstrax Fri Dec 21, 2018 4:11 am
Thank you for the bug report. It will be fixed with version 4.02.
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is. - Yogi Berra
User avatar
abstrax
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 5141
Joined: Tue May 18, 2010 11:01 am
Location: Auckland, New Zealand

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon Aug 03, 2020 11:00 pm [ UTC ]