Version 3.08.5-R3 (V3 stable) 24.10.2018

Forums: Version 3.08.5-R3 (V3 stable) 24.10.2018
Sub forum for plugin releases

Moderator: aoktar

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Thu Oct 25, 2018 11:10 am

aoktar Thu Oct 25, 2018 11:10 am
ccpenn wrote:Aoktar thanks for the Multi-pass token support it's an absolute time saver for our studio.

Regards,
Chris

Great to hear, enjoy it!
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Thu Oct 25, 2018 1:34 pm

aoktar Thu Oct 25, 2018 1:34 pm
momade wrote:Aoktar.
Still hair MB is the attached case not working. Check the octane tag and render to picture viewer. You will see the hair has no motion blur!
Please help!

It looks like hair+mblur is bugged after operations of R20 transition. Somehow some of related codes are disabled what I found. You need a fixed build, sorry!
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby momade » Thu Oct 25, 2018 1:53 pm

momade Thu Oct 25, 2018 1:53 pm
aoktar wrote:
momade wrote:Aoktar.
Still hair MB is the attached case not working. Check the octane tag and render to picture viewer. You will see the hair has no motion blur!
Please help!

It looks like hair+mblur is bugged after operations of R20 transition. Somehow some of related codes are disabled what I found. You need a fixed build, sorry!



Dear aoktar.

What do you mean by "You need a fixed build"?
User avatar
momade
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Wed Feb 19, 2014 9:52 pm
Location: Cologne - Germany

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Thu Oct 25, 2018 1:54 pm

aoktar Thu Oct 25, 2018 1:54 pm
momade wrote:Dear aoktar.
What do you mean by "You need a fixed build"?

You can ask for a custom build to fix your issue until I release a fixed version.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby atome451 » Fri Oct 26, 2018 10:50 am

atome451 Fri Oct 26, 2018 10:50 am
Thanks for this new version Aoktar !

I really like the ability to change values by clic and drag in the node editor. This is very usefull and even fun to use. The icing on the cake would be, for example, double-click and change the value on the keyboard. But it's already great like that. ;)
Win10 64bits | 3x 980 + 2x 670 + 1060 | Cubix XPander + network | Core i7 3600 MHz | 32GB | 1300w PSU
Sorry for my bad english...
User avatar
atome451
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 285
Joined: Mon Feb 22, 2010 8:04 pm
Location: Brussels - Belgium

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Fri Oct 26, 2018 11:01 am

aoktar Fri Oct 26, 2018 11:01 am
atome451 wrote:Thanks for this new version Aoktar !

I really like the ability to change values by clic and drag in the node editor. This is very usefull and even fun to use. The icing on the cake would be, for example, double-click and change the value on the keyboard. But it's already great like that. ;)

Thanks! I'll improve sliders like that later. Even more gui types as colorgui/combo/checkboxes/etc...
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby Silverwing » Fri Oct 26, 2018 11:15 am

Silverwing Fri Oct 26, 2018 11:15 am
Hi Ahmet,

I have found a small inconsistency in the UI.
In the Octane Render-Settings you can set the Max Parallel Samples to 32. In the Overwrite Kernel Settings the max value is still only 16.

Screenshotr attached.

Thanks for your work!
Its greatly appreciated!

Parallel_Samples_01.png
WIN 10 PRO 64 | ASUS X99-E WS | 3 X GTX 1080Ti | i7 5960X 8X 3,33GHz | 64GB RAM
User avatar
Silverwing
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 275
Joined: Wed Jun 15, 2011 8:36 pm
Location: Ludwigsburg Germany

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Fri Oct 26, 2018 11:22 am

aoktar Fri Oct 26, 2018 11:22 am
Silverwing wrote:Hi Ahmet,

I have found a small inconsistency in the UI.
In the Octane Render-Settings you can set the Max Parallel Samples to 32. In the Overwrite Kernel Settings the max value is still only 16.

Screenshotr attached.

Thanks for your work!
Its greatly appreciated!

Parallel_Samples_01.png

Thanks Raphael! I'll fix it!
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby Silverwing » Sun Oct 28, 2018 11:22 am

Silverwing Sun Oct 28, 2018 11:22 am
Hi Ahmet,

thanks for your quick response!

I found yet another small glitch:
The Blend Material is missing the "Assign" tab, where you can see, on what objects the material is assigned to.

Noticed that when the material first appeared, but never actually reported it...

Assign_01.png
WIN 10 PRO 64 | ASUS X99-E WS | 3 X GTX 1080Ti | i7 5960X 8X 3,33GHz | 64GB RAM
User avatar
Silverwing
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 275
Joined: Wed Jun 15, 2011 8:36 pm
Location: Ludwigsburg Germany

Re: Version 3.08.5-R3 (latest stable) 24.10.2018

Postby aoktar » Sun Oct 28, 2018 11:51 am

aoktar Sun Oct 28, 2018 11:51 am
Silverwing wrote:Hi Ahmet,

thanks for your quick response!

I found yet another small glitch:
The Blend Material is missing the "Assign" tab, where you can see, on what objects the material is assigned to.

Noticed that when the material first appeared, but never actually reported it...

Assign_01.png

It's currently not possible to add this control. It caused some problems when I tried to integrate this to blend material UI.
Also never get why do you use that!?
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13631
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye
PreviousNext

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Thu Oct 22, 2020 9:48 pm [ UTC ]