phoenix fd liquid motion blur doesn't work

Forums: phoenix fd liquid motion blur doesn't work
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

phoenix fd liquid motion blur doesn't work

Postby coilbook » Thu Sep 26, 2019 10:06 pm

coilbook Thu Sep 26, 2019 10:06 pm
Hi Paride,
we use 2020.2 max and 2019.1 it looks like motion blur is not working for liquids in phoenix

update
in 2018.1 when motion blur is on liquid mesh wont even render
i attached the scene



UPDATE:
octane 4 has motion blur when notify objects on render is set to all objects 2019 and 2018 have no motion blur
Attachments
sd.zip
(1.11 MiB) Downloaded 36 times
mb.jpg
coilbook
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2609
Joined: Mon Mar 24, 2014 2:27 pm

Re: phoenix fd liquid motion blur doesn't work

Postby paride4331 » Fri Sep 27, 2019 1:06 pm

paride4331 Fri Sep 27, 2019 1:06 pm
Hi coilbook,
Developers already know about this issue and are working on it.
I added your info to my previous report.
Regards
Paride
2 x Evga Titan X Hybrid / 3 x Evga RTX 2070 super Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2973
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Re: phoenix fd liquid motion blur doesn't work

Postby coilbook » Fri Sep 27, 2019 1:23 pm

coilbook Fri Sep 27, 2019 1:23 pm
paride4331 wrote:Hi coilbook,
Developers already know about this issue and are working on it.
I added your info to my previous report.
Regards
Paride

Thank you !
coilbook
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2609
Joined: Mon Mar 24, 2014 2:27 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon Jun 01, 2020 4:25 pm [ UTC ]