Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21

Forums: Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21

Postby truerender » Tue Sep 03, 2019 3:22 pm

truerender Tue Sep 03, 2019 3:22 pm
ver OctaneRender® for 3ds max® v4.05 - 6.21
Network rendering crush when denoise is on (any chekbox) 3ds max 2018 is simly out no message. GTX1070ti and RTX2070 cards on 3 nodes.
truerender
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 92
Joined: Mon Mar 15, 2010 3:01 pm

Re: Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21

Postby paride4331 » Wed Sep 04, 2019 8:11 am

paride4331 Wed Sep 04, 2019 8:11 am
Hi truerender,
The amount of RAM available to OctaneRender is not equal to the sum of the RAM on the existing number of GPUs, but it is restricted to the GPU with the smallest amount of RAM.
Did you check Pc-memory option in your master and out-of-core in your slave?
Regards
Paride
Win 7 / i7 5930 - 32gb / 1 x quadro K620 / 2 x Evga Titan X Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2824
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Re: Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21

Postby truerender » Wed Sep 04, 2019 8:59 am

truerender Wed Sep 04, 2019 8:59 am
I know abot ram, and use out-of-core. The standalone works good. Change nvidia driver from GameReady to SD 431.70 works better but some times cush and now all system to reboot....
truerender
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 92
Joined: Mon Mar 15, 2010 3:01 pm

Re: Network rendering crush when denoise is on v4.05 - 6.21

Postby paride4331 » Wed Sep 04, 2019 11:08 am

paride4331 Wed Sep 04, 2019 11:08 am
truerender wrote:I know abot ram, and use out-of-core. The standalone works good. Change nvidia driver from GameReady to SD 431.70 works better but some times cush and now all system to reboot....


https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=72459&sid=675e9c4d7441d9ed34e80c7d0cab9c9c#p367954
Win 7 / i7 5930 - 32gb / 1 x quadro K620 / 2 x Evga Titan X Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2824
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sun Feb 23, 2020 3:15 am [ UTC ]