Render with alpha, but also with shadows...

Forums: Render with alpha, but also with shadows...
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Render with alpha, but also with shadows...

Postby Tigersan » Wed Nov 28, 2018 4:00 am

Tigersan Wed Nov 28, 2018 4:00 am
Hi I need to render my character with an alpha channel, but i need the shadow to be in that alpha too...
And thus far if i choose to not render the ground there are no shadows... how do I do this?
Home Rig:
Windows 10 Pro 64
Intel i7 980 6core HT
24GB RAM
Nvidia TITAN Xp 12GB VRAM

Laptop:
Windows 10 Pro 64
Intel i7 4710HQ
16GB RAM
Nvidia GTX 870m 3GB VRAM
User avatar
Tigersan
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 80
Joined: Sun Aug 09, 2015 12:54 am

Re: Render with alpha, but also with shadows...

Postby Zay » Wed Nov 28, 2018 1:59 pm

Zay Wed Nov 28, 2018 1:59 pm
Sounds like you need shadow catcher.

From the manual:
https://docs.otoy.com/PoserH/PoserPlugi ... atcher.htm
Win 7 64bit | 3.4GHz I7 | 64GB ram | 2x GTX 1080Ti - driver 431.36| Modo/ZBrush/Poser
Zay
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1002
Joined: Sun Jan 17, 2010 2:53 am

Re: Render with alpha, but also with shadows...

Postby Tigersan » Thu Nov 29, 2018 5:58 am

Tigersan Thu Nov 29, 2018 5:58 am
Thanks! you learn the new things all the time haha!!! :)
Home Rig:
Windows 10 Pro 64
Intel i7 980 6core HT
24GB RAM
Nvidia TITAN Xp 12GB VRAM

Laptop:
Windows 10 Pro 64
Intel i7 4710HQ
16GB RAM
Nvidia GTX 870m 3GB VRAM
User avatar
Tigersan
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 80
Joined: Sun Aug 09, 2015 12:54 am

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon Nov 18, 2019 11:55 pm [ UTC ]