OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]
DAZ Studio (Export Script Plugin developed by Tugpsx; Integrated Plugin maintained by Paul Kinnane)

Moderator: BK

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Witpapier » Sat Nov 21, 2020 5:54 pm

Witpapier Sat Nov 21, 2020 5:54 pm
Its not the subscribtion one!
RedSpec TGX for Poser / OctaneRender - OUT NOW visit http://redspec-sss.com/
Witpapier
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 365
Joined: Sat Nov 24, 2012 2:13 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Kanne » Sat Nov 21, 2020 7:28 pm

Kanne Sat Nov 21, 2020 7:28 pm
face_off wrote:...

12) Render artifacts near eyebrows - this is due to the eyebrow geometry going inside the head mesh surface. So morph, move or scale the eyebrows so they do not intersect with the head mesh.

...

Paul


Hi,

regarding the quoted point.
This issue is still present in the 2020.2RC2 build. Are there any announcements to tackle this problem. Are there any other workarounds than scaleing, moving or morphing? Its not always possible, because most of the mesh (for example wild generated eyebrowse) would hover over the base-mesh after adjusting. Kinde hard and very time consuming do this for high detailed eyebrows or intersecting hair-stripes. Is there some way to 'auto-bool' manifold meshes based on their normales?
Kanne
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 51
Joined: Wed Mar 06, 2019 5:51 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Banti » Sat Nov 21, 2020 7:38 pm

Banti Sat Nov 21, 2020 7:38 pm
Witpapier wrote:Its not the subscribtion one!

The free version of the plugin only allows the use of one GPU. You need a subscription to utilize more than one.
Banti
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 65
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:45 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Witpapier » Sun Nov 22, 2020 8:53 pm

Witpapier Sun Nov 22, 2020 8:53 pm
Well aint that just greedy!
RedSpec TGX for Poser / OctaneRender - OUT NOW visit http://redspec-sss.com/
Witpapier
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 365
Joined: Sat Nov 24, 2012 2:13 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Banti » Mon Nov 23, 2020 2:14 pm

Banti Mon Nov 23, 2020 2:14 pm
So i recently started trying the AI-Upsampler and ever so often when I change the Upsampler Mode (to 2x2) Daz Studio crashes on me. Its not happening every time but it happend like 4 or 5 times already. I'm not sure how to exactly replicate it to make it crash every time but i will try to play around a bit more. Not sure if it really is a bug or something on my side, just thought it could be worth mentioning.
Banti
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 65
Joined: Sat Nov 16, 2019 9:45 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby OneManVN » Mon Nov 23, 2020 4:04 pm

OneManVN Mon Nov 23, 2020 4:04 pm
Banti wrote:So i recently started trying the AI-Upsampler and ever so often when I change the Upsampler Mode (to 2x2) Daz Studio crashes on me. Its not happening every time but it happend like 4 or 5 times already. I'm not sure how to exactly replicate it to make it crash every time but i will try to play around a bit more. Not sure if it really is a bug or something on my side, just thought it could be worth mentioning.


It has been happening to me as well for ages now. I have noticed that it only happens if I try to do the switch while I have rendered something previously, or the application has been running for a while. If I do it as soon as I start (load a scene) without rendering anything at all before that, it works just fine.
OneManVN
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Mon Jun 03, 2019 12:25 am

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby jmdarko » Thu Jan 07, 2021 1:40 pm

jmdarko Thu Jan 07, 2021 1:40 pm
Any ETA on when we wwill be able to use denoiser on 3xxx series cards? I am using latest stable build and a 3090, need to do the despekling on photoshop :cry:
jmdarko
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Tue Sep 18, 2018 10:38 pm

Re: OctaneRender 2020 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby Hun73rdk_1 » Sat Jan 23, 2021 8:48 pm

Hun73rdk_1 Sat Jan 23, 2021 8:48 pm
So just had a ton of problem with Octane and animations the animation moved good in the timeline but when i was using octane to render the animation only the camera was moving everything else was static i had to render all frames one my one and rebuild the scene everytime i moved the time line anyone had the problem before ???
Hun73rdk_1
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 18
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:54 pm
Previous

Return to DAZ Studio


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Thu Mar 04, 2021 6:41 am [ UTC ]