OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release

Forums: OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Re: OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release

Postby CaptainCrowbar » Fri Jan 15, 2016 2:58 am

CaptainCrowbar Fri Jan 15, 2016 2:58 am
fivebythree wrote:I have to hit the refresh button for the preview window to update for me. I don't like this workfolow... so I'll be reverting back to the last update. At this point I'm using Octane for SketchUp as a preview only. And that's a perfect use for it! I'm sticking to standalone for more complete projects. Thanks for your efforts Captain.


Under what circumstances does the window not refresh? I haven't been able to duplicate your problem.
User avatar
CaptainCrowbar
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 144
Joined: Sun Jun 07, 2015 10:38 pm

octane can't render when two sketchup files are open

Postby pasmangiu » Fri Jan 15, 2016 2:33 pm

pasmangiu Fri Jan 15, 2016 2:33 pm
i have two skethup scenes opened, when i try to render in one of the scene , i get a blank viewport , and sometimes , when i hit the material button in one scene , it shows the materials from the other scene , in other cases i get a blank material window
when i have just one sketchup scene opened everything works fine , except for the camera depth of field feature but this is a long standing issue
pasmangiu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 41
Joined: Sun Nov 23, 2014 3:04 pm

Re: OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release

Postby smicha » Fri Jan 15, 2016 2:34 pm

smicha Fri Jan 15, 2016 2:34 pm
When you get a blank viewport try to hit O and orbit a scene - does it help?
Win7, Modo 10.1, Octane for Modo and Sketchup, nVidia latest, TITAN+3x780 6GB, 2600K, P8P67WS, 32GB, 1350W
SMH10, EK, Airplex_480, SR1_560, 20xNB_PL2, 2xD5, Aquaero 6XT
build-log http://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=42540
User avatar
smicha
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3141
Joined: Wed Sep 21, 2011 4:13 pm
Location: Warsaw, Poland

Re: OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release

Postby pasmangiu » Fri Jan 15, 2016 3:26 pm

pasmangiu Fri Jan 15, 2016 3:26 pm
i have tryed to orbit the scene , to reopn de render window , etc. it does not work unless i close both sketchup files and than open just one of the two
pasmangiu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 41
Joined: Sun Nov 23, 2014 3:04 pm

Re: OctaneRender for SketchUp 2.24.2.3 - Test Release

Postby fivebythree » Sat Jan 16, 2016 9:17 pm

fivebythree Sat Jan 16, 2016 9:17 pm
I'll need to get back to you about this, Monday... My home system uses the previous stable 2016 version.
STANDALONE v3 / SKETCHUP2017 v3 / BLENDER v3 / C4D R16 v3 WINDOWS7PROSP1 x64 | GTX1080ti + GTX780 | i7 4930 @3.4GHz 6 Core| 32GB
User avatar
fivebythree
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 225
Joined: Tue Jun 10, 2014 2:43 pm
Location: Toronto, CAN
Previous

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Aug 24, 2019 9:56 am [ UTC ]