[20.1] Ortographic camera renders black image

Forums: [20.1] Ortographic camera renders black image
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

[20.1] Ortographic camera renders black image

Postby J.C » Thu Sep 19, 2019 10:28 pm

J.C Thu Sep 19, 2019 10:28 pm
Orthographic camera doesn't seem to render image properly. It renders black picture.
CPU – i7 8700k 4.8Ghz + 64GB RAM, GPUs: 2xRTX 2080, 2xGTX 980 Ti.
System – Windows 10, OS X 10.12.6. Octane 4-2019, Blender Plugin 17.x-20.x
My Behance portfolio, Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1124
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: [20.1] Ortographic camera renders black image

Postby ChrisH » Fri Sep 20, 2019 1:23 pm

ChrisH Fri Sep 20, 2019 1:23 pm
Might be the same problem I've been having: viewtopic.php?f=114&t=72512

It looks like it's rendering black, but it might be because it's facing the wrong way... (For me it was showing the underside of the floor when I discovered the problem)
Windows 10 Pro - AMD Ryzen 7 2100X 8 core 3.70GHz - 32GB RAM - GeForce GTX 1080 8GB
Stand Alone + Blender Plugin user
User avatar
ChrisH
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 87
Joined: Sun Mar 06, 2011 12:13 am
Location: Lidköping, Sweden

Re: [20.1] Ortographic camera renders black image

Postby DrawFun » Thu Oct 24, 2019 9:07 am

DrawFun Thu Oct 24, 2019 9:07 am
Thanks for your report. It will be fixed in 20.4.

Cheers,
DrawFun
DrawFun
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 314
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:02 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Fri Dec 06, 2019 9:50 pm [ UTC ]