bump on uv set 2 doesn't work

Forums: bump on uv set 2 doesn't work
Sub forum for bug reports

Moderator: juanjgon

Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

bump on uv set 2 doesn't work

Postby WhyGee » Thu Apr 28, 2016 4:30 pm

WhyGee Thu Apr 28, 2016 4:30 pm
Hi again,
I've run into another issue and attaching a sample scene. When I have a texture on uv layer 2, it renders fine when connected to the diffuse port but is ignored when connected to bump.
Any idea?

Thanks
Yaniv
Attachments
bump_uv_sets1.rar
(1.21 MiB) Downloaded 73 times
WhyGee
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 169
Joined: Sun Jun 22, 2014 9:10 am

Re: bump on uv set 2 doesn't work

Postby juanjgon » Thu Apr 28, 2016 5:24 pm

juanjgon Thu Apr 28, 2016 5:24 pm
This problem seems to be fixed now in the alpha 10 build, that I want to release next week.

Thanks,
-Juanjo
Attachments
image001352.jpg
image001351.jpg
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 7558
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: bump on uv set 2 doesn't work

Postby WhyGee » Thu Apr 28, 2016 5:49 pm

WhyGee Thu Apr 28, 2016 5:49 pm
perfect. Thanks
WhyGee
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 169
Joined: Sun Jun 22, 2014 9:10 am

Re: bump on uv set 2 doesn't work

Postby WhyGee » Mon May 02, 2016 10:41 am

WhyGee Mon May 02, 2016 10:41 am
Do u have a set date on the new release? It would greatly help if I would be able to use it on my current project.
WhyGee
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 169
Joined: Sun Jun 22, 2014 9:10 am

Re: bump on uv set 2 doesn't work

Postby juanjgon » Mon May 02, 2016 10:45 am

juanjgon Mon May 02, 2016 10:45 am
I am working on it to release a new build later this week. Anyway stay tuned, I could send to you a custom build as soon as the plugin can use the alpha 10 API, in one or two days ;)

-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 7558
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: bump on uv set 2 doesn't work

Postby WhyGee » Mon May 02, 2016 11:01 am

WhyGee Mon May 02, 2016 11:01 am
That would be very helpful thanks alot! :)
WhyGee
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 169
Joined: Sun Jun 22, 2014 9:10 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Wed May 27, 2020 2:08 am [ UTC ]