Using Octane in Unity with RTX

Forums: Using Octane in Unity with RTX
A public forum for discussing and asking questions about the Octane for Unity Alpha

Moderator: ChrisHekman

Using Octane in Unity with RTX

Postby pixie » Mon Dec 17, 2018 11:26 am

pixie Mon Dec 17, 2018 11:26 am
Octane 4 was said to be "available for free (with a 2 GPU limit) inside Unity". I have a RTX 2080 and had since tried to run it but without much luck, it simply doesn't acknowledge my board. It does if I use the standalone V4, but since I don't have a license for it, I'm stuck.

Can someone help me?
pixie
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 123
Joined: Fri Jan 22, 2010 9:38 pm

Re: Using Octane in Unity with RTX

Postby bepeg4d » Mon Dec 24, 2018 4:09 pm

bepeg4d Mon Dec 24, 2018 4:09 pm
OctaneRender is working great with RTX GPUs, have a look at OctaneBench 4 results:
https://render.otoy.com/octanebench/res ... ingleGPU=1
Please, make sure that everything is up to date, especially Nvidia drivers, performing a clean installation of the latest stable version for your GPU and os:
https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6485
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to Octane for Unity


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Thu Jun 27, 2019 6:03 am [ UTC ]