OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Forums: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b
Sub forum for plugin releases
Forum rules
Any bugs related to this plugin should be reported to the Bug Reports sub-forum.
Bugs related to Octane itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby lcp360 » Tue Oct 14, 2014 4:59 pm

lcp360 Tue Oct 14, 2014 4:59 pm
I just migrated my 1.55b license to a new system which has Windows 8.1 OS on it, but apparently i got error on the plugin whenever I start 3Ds MAX 2012,
Just wondering if this version is not compatible with Windows 8.1?
lcp360
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Wed Oct 02, 2013 4:56 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby FooZe » Tue Oct 14, 2014 10:58 pm

FooZe Tue Oct 14, 2014 10:58 pm
What is the error? (A screenshot would be great).
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby lcp360 » Tue Oct 14, 2014 11:36 pm

lcp360 Tue Oct 14, 2014 11:36 pm
Here it is :
Attachments
Error.jpg
lcp360
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Wed Oct 02, 2013 4:56 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby FooZe » Tue Oct 14, 2014 11:39 pm

FooZe Tue Oct 14, 2014 11:39 pm
What GPU and NVIDIA driver version do you have?
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby lcp360 » Tue Oct 14, 2014 11:49 pm

lcp360 Tue Oct 14, 2014 11:49 pm
I use 3x GTX Titan and the driver version :GeForce 344.1, and x64 bit system OS
lcp360
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Wed Oct 02, 2013 4:56 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby FooZe » Wed Oct 15, 2014 12:00 am

FooZe Wed Oct 15, 2014 12:00 am
Can you please check your 3ds max root folder (c:\program files\autodesk\3ds max 2012\) for the following files:
octane.dat
octane.dll
vcomp100.dll
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby lcp360 » Wed Oct 15, 2014 12:05 am

lcp360 Wed Oct 15, 2014 12:05 am
Yes, they are there as I suspected, It makes me wonder why it won't allow the plugin work. All I did was just regular/normal installation.
Other thing is the Octane stand alone works fine.
lcp360
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Wed Oct 02, 2013 4:56 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby FooZe » Wed Oct 15, 2014 12:12 am

FooZe Wed Oct 15, 2014 12:12 am
Did you double check you selected the right 32bit/64bit version for your 3ds max installation (match the 3ds max version, not windows version).
User avatar
FooZe
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1335
Joined: Tue May 15, 2012 9:00 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v1.55b

Postby lcp360 » Wed Oct 15, 2014 12:23 am

lcp360 Wed Oct 15, 2014 12:23 am
Yes have double checked, i have been re-install several times with no luck, since i.55 installer will automatically find the right version of 3DS Max (in this case, I used 3DS MAX 2012 x64).
I suspect there is incompatibility issue between the plugin and win 8.1,
lcp360
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Wed Oct 02, 2013 4:56 pm
Previous

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: tyronejkd and 1 guest

Mon Jun 01, 2020 10:34 pm [ UTC ]