Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Forums: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®
Read about News and Updates regarding Octane Render in this forum.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby Faizol » Sun Dec 25, 2011 10:15 am

Faizol Sun Dec 25, 2011 10:15 am
afzznana wrote:Hello Radiance,

If I buy this one(1) license OctaneRender® for 3ds max® and I wanna to install two(2) computer besides my home & my work at office. Means firstly I work at my office an will continue my work at home (after i shutdown computer @office) is it acceptable?

Thanks.


Hi, I'm a registered user and I'll try to answer this for you. You can always deactivate your office license and activate your home license after your office hour (and vice versa during your office hours), so your home computer(s) must be connected to the net to do that.

Hope that helps.
Fedora 17 | 16 GB RAM | Quadro 4000 | driver = nvidia 304.xx & CUDA 4.0
Faizol
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 88
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:46 am

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby ahhhchuen » Tue Dec 27, 2011 11:46 am

ahhhchuen Tue Dec 27, 2011 11:46 am


Hi Roeland,

Where is the motion blur feature? I couldn't find it myself or in the manual.
ahhhchuen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 28
Joined: Sun Sep 18, 2011 12:14 pm

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby MaTtY631990 » Wed Dec 28, 2011 3:52 am

MaTtY631990 Wed Dec 28, 2011 3:52 am
Motion blur is not supported with the first release of the octane3dsmax plugin, but the team will likely add this in the near future. If you
take animations in to a post app you can probably do a fine job of adding motion blur as an effect where you have control over the look for the time being.
MaTtY631990
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 754
Joined: Thu Apr 08, 2010 8:38 pm

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby jitendra » Wed Dec 28, 2011 11:57 am

jitendra Wed Dec 28, 2011 11:57 am
Hello RS team,

Why the camera preset for dsc315_1 to dsc315_2 not available under 3ds max?

I cant use the 3dmax workflow without those presets because, I have existing product renders which were created with dsc315_2 presets... :(

Please help.
Best Regards, Jitendra
Win 7x64, Intel i7 3.2Ghz, 20GB RAM, Nvidia GTX 580 + 590 & Quadro 600
jitendra
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 125
Joined: Sat Oct 16, 2010 6:09 am

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby jitendra » Wed Dec 28, 2011 12:27 pm

jitendra Wed Dec 28, 2011 12:27 pm
Hello RS Team

The roughness value is also not going below 0.001 for specular material.
Best Regards, Jitendra
Win 7x64, Intel i7 3.2Ghz, 20GB RAM, Nvidia GTX 580 + 590 & Quadro 600
jitendra
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 125
Joined: Sat Oct 16, 2010 6:09 am

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby Karba » Wed Dec 28, 2011 8:21 pm

Karba Wed Dec 28, 2011 8:21 pm
jitendra wrote:Hello RS team,

Why the camera preset for dsc315_1 to dsc315_2 not available under 3ds max?

I cant use the 3dmax workflow without those presets because, I have existing product renders which were created with dsc315_2 presets... :(

Please help.


I will add it.

jitendra wrote:The roughness value is also not going below 0.001 for specular material.


This is problem of 3dsmax.
You can set it to 1.0 first and return to 0.0 back

You can set precision else as it shown in this image
Attachments
ops.png
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby jitendra » Thu Dec 29, 2011 4:30 am

jitendra Thu Dec 29, 2011 4:30 am
Dear Karba,

Thank you so much for your help.

I am so happy...

Warm Regards

J
Best Regards, Jitendra
Win 7x64, Intel i7 3.2Ghz, 20GB RAM, Nvidia GTX 580 + 590 & Quadro 600
jitendra
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 125
Joined: Sat Oct 16, 2010 6:09 am

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby gabrielefx » Thu Dec 29, 2011 9:09 am

gabrielefx Thu Dec 29, 2011 9:09 am
thank you Karba...I didn't know...
quad Titan Kepler 6GB + quad Titan X Pascal 12GB + quad GTX1080 8GB + dual GTX1080Ti 11GB
User avatar
gabrielefx
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1701
Joined: Wed Sep 28, 2011 2:00 pm

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby seujose » Fri Dec 30, 2011 7:40 pm

seujose Fri Dec 30, 2011 7:40 pm
Hello, everyone. Render to texture is available in this plugin?
Thanks
Win7 x64 - Phenom II X6 - ECS GTX460 - 4Gb RAM
User avatar
seujose
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 18
Joined: Thu Dec 30, 2010 5:32 pm
Location: Brazil

Re: Refractive Software® announces OctaneRender® for 3ds max®

Postby KaroBastardKiter » Wed Jan 04, 2012 9:42 pm

KaroBastardKiter Wed Jan 04, 2012 9:42 pm
Roughness value... I thought it was a bug!

Tahnks Karba
Alienware M17x R3 | GTX 460M | Quad 2.0 GHz | 8 GB
Win 7 x64 | Blender 2.59 | Octane
KaroBastardKiter
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 132
Joined: Mon Sep 19, 2011 8:53 am
Location: London, UK
PreviousNext

Return to News & Announcements


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 3 guests

Tue Jul 07, 2020 8:58 am [ UTC ]