OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!

Forums: OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!
Read about News and Updates regarding Octane Render in this forum.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby flamingox » Thu Nov 08, 2012 12:10 am

flamingox Thu Nov 08, 2012 12:10 am
Where is Modo OctaneLive plugin, constantly promotes the max, but they are better programs, modo, Maya, Houdini, XSI, but Max it's definitely not :)

3ds max have vray, iray, mental ray, why must turn as the first best render
flamingox
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Sun Jun 13, 2010 12:30 am

Re: OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!

Postby geo_n » Tue Nov 20, 2012 9:18 am

geo_n Tue Nov 20, 2012 9:18 am
Is there 3dmax 2009 support?
geo_n
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 350
Joined: Tue Feb 02, 2010 5:47 am

Re: OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!

Postby Dancem » Mon May 06, 2013 12:32 am

Dancem Mon May 06, 2013 12:32 am
Hi!

OctaneRender_for_3ds_max_2013_COM_v1.0_beta_3.03_demo not working with my 3dsmax. Gray checkers on Octane viewport, and black VFB on render. No videocard activity.
Octane standalone demo version works fine. Latests versions of CUDA & NVIDIA drivers installed.
GTX560Ti + ATI7850, Win8x64.

PS: had found, that it working if ATI card removed. But I have six monitors connected and cannot do that, so please can you fix it to work when both cards active?
i7-3930K 4.4Ghz, 64Gb RAM, x3 GTX Titan (+ x5 i7-4Ghz, 16Gb RAM)
Win8x64, 3dsmax, Vray, Octane, Fusion
User avatar
Dancem
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 10
Joined: Thu Dec 29, 2011 10:14 pm
Location: Ukraine, Kiev

Re: OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!

Postby kkullar » Tue Dec 23, 2014 1:55 am

kkullar Tue Dec 23, 2014 1:55 am
How does octane work with the vegetation in this clip?

Was the vegetation created with a MAX plugin? Im a maya user a looking for ways to do vegetation like this in maya

Thanks
kkullar
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 20, 2014 7:06 pm
Previous

Return to News & Announcements


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Sun Aug 25, 2019 2:25 am [ UTC ]