OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Forums:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted
Read about News and Updates regarding Octane Render in this forum.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby ttaberna » Sat Mar 10, 2012 11:23 pm

ttaberna Sat Mar 10, 2012 11:23 pm
Hi
I would be pleased to be a betatester
I'm using autocad since I was nine,,,no kidding
Cheers
Rampage IV Extreme+i7 3920k+2x GTX580 3GB+2x GTX470
User avatar
ttaberna
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 320
Joined: Sun Apr 04, 2010 8:02 pm
Location: BCN

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby Lutze » Sun Mar 11, 2012 5:21 pm

Lutze Sun Mar 11, 2012 5:21 pm
If there is still one slot open I would like to beta-test the Octane for AutoCAD. Professional AutoCAD user and trainer with almost 2 years now experience using Octane with Blender and Modo.
_________________
System: AMD X4, 2x GTX470, 8GB Ram, Win7-64Bit
User avatar
Lutze
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 101
Joined: Sat May 08, 2010 6:02 pm

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby ayan13 » Mon Mar 12, 2012 5:01 am

ayan13 Mon Mar 12, 2012 5:01 am
We architects are using Sketchup pro everyday life. Hope Ocatane could have for sketchup version. I want to be a tester!!!!!!!
User avatar
ayan13
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 22
Joined: Sat Jul 17, 2010 8:48 am

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby kaloss » Wed Mar 21, 2012 7:14 pm

kaloss Wed Mar 21, 2012 7:14 pm
Hi
For the last 8 years, I am working with Autodesk Autocad, lately using the versions 2010/2012. I would be pleased to be a beta-tester Octane Render(R) plug-in for Autocad, since I usually use Autocad for my 3D works and I normally use Accurender NXT for the renders, even though I eventually use 3D Max and V-Ray.
If you want to take a look at my professional portfolio, please visit www.works-3d.blogspot.com.

Thank you in advance.
kaloss
 
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2010 12:51 am

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby stinger » Mon Mar 26, 2012 9:44 pm

stinger Mon Mar 26, 2012 9:44 pm
gabrielefx wrote:A lot of architects use now Sketch Pro.

ayan13 wrote:We architects are using Sketchup pro everyday life.

It's true, I can comfirm it.
stinger
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 27, 2012 1:30 pm

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby ttaberna » Tue Mar 27, 2012 2:29 pm

ttaberna Tue Mar 27, 2012 2:29 pm
I'm architect and I don't use sketch up...don't try to do a battle "mine is best they yours" here.
Cheers
Rampage IV Extreme+i7 3920k+2x GTX580 3GB+2x GTX470
User avatar
ttaberna
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 320
Joined: Sun Apr 04, 2010 8:02 pm
Location: BCN

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby stinger » Tue Mar 27, 2012 8:52 pm

stinger Tue Mar 27, 2012 8:52 pm
ttaberna wrote:don't try to do a battle "mine is best they yours"

It's not my intention, I'm just saying my own experience. I have been modeling in AutoCAD for the last 4 years and now I was looking for a job in a studio but everybody asked me Sketchup because it is fast and bla bla bla.... so 3 months ago I got started in Sketchup to have more chance. That's all.
Cheers.
stinger
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 27, 2012 1:30 pm

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby Jaberwocky » Tue Mar 27, 2012 9:58 pm

Jaberwocky Tue Mar 27, 2012 9:58 pm
A Plug in will be great, but what would be even better would be a .DWG / .DXF Exporter.Don't forget that a lot of other 2D-3D cad programs also use the .DWG .DXF file system like Draftsight etc.
CPU:-AMD 1055T 6 core, Motherboard:-Gigabyte 990FXA-UD3 AM3+, Gigabyte GTX 460-1GB, RAM:-8GB Kingston hyper X Genesis DDR3 1600Mhz D/Ch, Hard Disk:-500GB samsung F3 , OS:-Win7 64bit
User avatar
Jaberwocky
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 976
Joined: Tue Sep 07, 2010 3:03 pm

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby WestCAD » Tue Mar 27, 2012 11:31 pm

WestCAD Tue Mar 27, 2012 11:31 pm
Fantastic news. I have been using AutoCAD since 1984, and am now running AutoCAD Design Suite Premium 2012, which includes Inventor Fusion, AutoCAD and Revit Architecture, AutoCAD and Revit Structural Detailing, AutoCAD and Revit MEP, and 3ds Max Design, as well as Showcase. I subscribe to AutoDesk and should recieve update (2013) shortly.
Windows 7 64bit, I7 [email protected] GHz 12gb Ram, Quadro 600
Autodesk Building Design Suite Premium 2015
WestCAD
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 57
Joined: Sun Jul 11, 2010 11:21 am
Location: Melbourne, Australia

Re:  OctaneRender® for Autodesk® AutoCAD® beta-testers wanted

Postby gramiyoe » Thu May 10, 2012 9:03 pm

gramiyoe Thu May 10, 2012 9:03 pm
I am also an architect, and sorry Octane Team, but the charge pair in a plugin to AutoCAD is waste of time. It is better to immediately deal with the plugin for Revit...
My spec. WIN VISTA ULTIMATE x64 / GFX280 / 4GB RAM / Core 2 Duo e6600 / ASUS P5W DH Deluxe
gramiyoe
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 22
Joined: Thu May 06, 2010 2:58 pm
Location: Warsaw, Poland
PreviousNext

Return to News & Announcements


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Wed Jul 24, 2019 2:32 am [ UTC ]