Blender - switch layers in animation

Forums: Blender - switch layers in animation
Blender (Export script developed by yoyoz; Integrated Plugin developed by JimStar)

Blender - switch layers in animation

Postby brewiq » Mon Oct 10, 2011 7:24 pm

brewiq Mon Oct 10, 2011 7:24 pm
Hello.
I'm using blender 2.5. I have a scene with several objects on different layers. I want to make animation with one camera but layers will be changing. The idea is to render every frame to another object. Anyone knows how can I do this and render with octane?

greets
User avatar
brewiq
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 49
Joined: Sun May 02, 2010 5:22 pm
Location: WROCŁAW, Poland

Postby steveps3 » Mon Oct 10, 2011 8:22 pm

steveps3 Mon Oct 10, 2011 8:22 pm
Sorry, I don't understand what you mean.
User avatar
steveps3
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1118
Joined: Sat Aug 21, 2010 4:07 pm
Location: England

Re: Blender - switch layers in animation

Postby brewiq » Tue Oct 11, 2011 6:24 am

brewiq Tue Oct 11, 2011 6:24 am
I mean....change layers during animation....
User avatar
brewiq
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 49
Joined: Sun May 02, 2010 5:22 pm
Location: WROCŁAW, Poland

Re: Blender - switch layers in animation

Postby steveps3 » Tue Oct 11, 2011 7:03 am

steveps3 Tue Oct 11, 2011 7:03 am
I don't think you can do that. I may be wrong.
(HW) Intel i7 2600k, 16GB DDR3, MSI 560GTX ti (2GB) x 3
(SW) Octane (1.50) Blender (2.70) (exporter 2.02)
(OS) Windows 7(64)
User avatar
steveps3
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1118
Joined: Sat Aug 21, 2010 4:07 pm
Location: England

Return to Blender


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Fri Jul 03, 2020 9:12 pm [ UTC ]