Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Forums: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released
VIP Information, news and announcements regarding new Octane Render commercial products and releases.

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby radiance » Sat Apr 03, 2010 8:45 pm

radiance Sat Apr 03, 2010 8:45 pm
pixelrush wrote:@radiance you havent mentioned Quadro drivers.

Latest for Quadro is 197.03 and has Cuda 3.0 support.
I think they should be very similar to 197.13 and ok for Octane?


those are good. anything with cuda 3.0 support ;)

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 9:43 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 9:43 pm
ok i try the alpha in one of my scene and is crash all time my video driver ...
so if you need scene for test this is the link : http://djeric.deviantart.com/art/City-s ... -139004817
and my config is :
quad core Q6600
8 gig of ram
nvidia 250GTS with 1gig by XFX
windows 7 64bit

thx.
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby radiance » Sat Apr 03, 2010 9:52 pm

radiance Sat Apr 03, 2010 9:52 pm
Hi,

alpha maps are just maps like other maps, they should'nt make it crash.
maybe you don't have enough memory ?

are you using the x64 version ?

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 9:54 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 9:54 pm
radiance wrote:Hi,

alpha maps are just maps like other maps, they should'nt make it crash.
maybe you don't have enough memory ?

are you using the x64 version ?

Radiance


yes and i have 1gig of ram in my card so i have lot of ram for this small scene is lowpoly...
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby radiance » Sat Apr 03, 2010 9:57 pm

radiance Sat Apr 03, 2010 9:57 pm
can you try to use an alpha map on a simple object just to see if it works ?
also, maybe try loading the texture as a diffuse map just to see if it works.

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 9:57 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 9:57 pm
ok i try that .
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 10:02 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 10:02 pm
yep is work very nice with no alpha map this is the screen shot thx .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby radiance » Sat Apr 03, 2010 10:09 pm

radiance Sat Apr 03, 2010 10:09 pm
and when you add the image as an alpha map it crashes ?
are you using a 'floatimage' type ? don't use 'image', use 'floatimage'.

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 10:10 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 10:10 pm
radiance wrote:and when you add the image as an alpha map it crashes ?
are you using a 'floatimage' type ? don't use 'image', use 'floatimage'.

Radiance



ok i try that and i give you feedback .
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada

Re: Octane Render Commercial v1.02 beta2 Released

Postby EricDesign » Sat Apr 03, 2010 10:14 pm

EricDesign Sat Apr 03, 2010 10:14 pm
Don't work is crash 5sec after the texture is load and is .jpeg
i5 7400 / 2 x GTX980Ti / 32gig ram

http://ericdesign.info
User avatar
EricDesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 353
Joined: Thu Mar 25, 2010 8:19 pm
Location: canada
PreviousNext

Return to Commercial Product News & Releases (Download here)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sat Aug 15, 2020 11:54 am [ UTC ]