OctaneRender™ Standalone 3.03.4

Forums: OctaneRender™ Standalone 3.03.4
VIP Information, news and announcements regarding new Octane Render commercial products and releases.

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby roeland » Mon Sep 05, 2016 10:23 pm

roeland Mon Sep 05, 2016 10:23 pm
boeing727223 wrote:Unable to resize windows: render viewport, nodegraph editor, node inspector, etc. I have the render viewport, and nodegraph editor (below the render viewport) and when I go to pull down the edges of either viewport I get no double arrow to pull the viewport.

On what platform is that? As far as I can see here, the resizing works as expected. Do you have a custom layout set up?

--
Roeland
User avatar
roeland
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1744
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:09 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby boeing727223 » Tue Sep 06, 2016 5:32 am

boeing727223 Tue Sep 06, 2016 5:32 am
roeland wrote:
boeing727223 wrote:Unable to resize windows: render viewport, nodegraph editor, node inspector, etc. I have the render viewport, and nodegraph editor (below the render viewport) and when I go to pull down the edges of either viewport I get no double arrow to pull the viewport.

On what platform is that? As far as I can see here, the resizing works as expected. Do you have a custom layout set up?

--
Roeland



Hey Roeland,

I am using Windows 10 - same layout as I always had with Octane. Maybe 3.03.4 defaults to some layout I am not aware of with something locked?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
boeing727223
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 156
Joined: Mon Nov 14, 2011 3:37 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby boeing727223 » Tue Sep 06, 2016 5:40 am

boeing727223 Tue Sep 06, 2016 5:40 am
I notice that I can select left or right side of render viewport with no issues, but the bottom frame of the render viewport gives me a left and right arrow instead of up and down arrow. I must move my cursor to the left and right in order to make the bottom render view frame go up and down. When I maximize the render view port and minimize the render viewport I now lose any ability to resize the frame. Octane 3.03.3 works perfectly.
boeing727223
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 156
Joined: Mon Nov 14, 2011 3:37 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby coilbook » Tue Sep 06, 2016 1:11 pm

coilbook Tue Sep 06, 2016 1:11 pm
when will be 3.03.4 available for max?
coilbook
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2586
Joined: Mon Mar 24, 2014 2:27 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby Elvissuperstar007 » Tue Sep 06, 2016 1:23 pm

Elvissuperstar007 Tue Sep 06, 2016 1:23 pm
coilbook wrote:when will be 3.03.4 available for max?

+1
there is a bug with animation renderer ! impossible to work
win 7 /64x C2Quad 6600 2.4/ Nvidia 9800 GX2 1gb 512 bit + Asus 480 GTX/ DDR2 8Gb / NVIDIA 460 GTX 2GB/2x NVIDIA 580 GTX 3GB
Page octane render " В Контакте " http://vkontakte.ru/club17913093
User avatar
Elvissuperstar007
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2324
Joined: Thu May 20, 2010 8:20 am
Location: Ukraine/Russia

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby roeland » Tue Sep 06, 2016 10:50 pm

roeland Tue Sep 06, 2016 10:50 pm
boeing727223 wrote:I notice that I can select left or right side of render viewport with no issues, but the bottom frame of the render viewport gives me a left and right arrow instead of up and down arrow. I must move my cursor to the left and right in order to make the bottom render view frame go up and down. When I maximize the render view port and minimize the render viewport I now lose any ability to resize the frame. Octane 3.03.3 works perfectly.

OK I see. We will fix that.

--
Roeland
User avatar
roeland
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1744
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:09 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby neonZorglub » Tue Sep 06, 2016 11:28 pm

neonZorglub Tue Sep 06, 2016 11:28 pm
coilbook wrote:when will be 3.03.4 available for max?

Hi !
There should be a new release of the max plugin in the next few days. That will be 3.03.4 - 4.17
neonZorglub
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 306
Joined: Sun Jul 31, 2016 10:08 pm

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby oguzbir » Wed Sep 07, 2016 3:22 am

oguzbir Wed Sep 07, 2016 3:22 am
Hi, neonZorglub.
Are you the new dev for max?
if so, good luck..
My Portfolio
windows 10 Pro. |1070 + 1070 + 1070 + 1070 | i7 @4.5Ghz
User avatar
oguzbir
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 715
Joined: Fri Jun 25, 2010 12:30 am

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby haffy » Wed Sep 07, 2016 11:30 am

haffy Wed Sep 07, 2016 11:30 am
Would love to se an preview mode of the noise level in octane, like the one that Fstorm has.
CG Generalist and Photographer | www.njordstudio.com | Modo and Cinema 4D user.
haffy
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 99
Joined: Mon Oct 26, 2015 12:19 pm
Location: SE

Re: OctaneRender™ Standalone 3.03.4 [current 3.xx]

Postby ura » Wed Sep 07, 2016 12:40 pm

ura Wed Sep 07, 2016 12:40 pm
Image
Bought 3 version. This is surprising. Why did it happen?
ura
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 43
Joined: Tue Mar 22, 2011 4:54 am
Location: Russia
PreviousNext

Return to Commercial Product News & Releases (Download here)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Thu Apr 02, 2020 7:09 pm [ UTC ]