Watermark bug on renders

Forums: Watermark bug on renders
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

Watermark bug on renders

Postby Berube » Thu Apr 22, 2021 8:12 pm

Berube Thu Apr 22, 2021 8:12 pm
Hello everyone,

Even though my subscription is active, paid for and running on the appropriate version of "OctaneServer", once every few other renders, I get the big Octane logo water mark with RED wavy lines across my renders, which makes my renders unusable.

I restart the OctaneServer and the problem clears away, though this is forcing me to keep an eye on my renders since they need to be relaunched when the watermark appears. This is definitely making it hard for our production here.

Could this be firewall related? We seem to be getting the "No Server at 127.0.0.1" message also.

Thanks,

-Berube

http://www.johnberube.com

A. MacOS BigSur 11.2.3
B. AMD Radeon Pro Vega II Duo 32 GB
C. 384 GB 2933 MHz DDR4
D. N/A
G. Octane PR8 Blender
Berube
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 30
Joined: Fri Aug 07, 2020 4:40 am

Re: Watermark bug on renders

Postby mkirylo » Fri Sep 23, 2022 3:52 am

mkirylo Fri Sep 23, 2022 3:52 am
This is happening to me as well on Ubuntu 20.04. octane 2022.1.0.2 houdini really annoying . have to restart houdini to get the renders to not have the water mark again
mkirylo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 06, 2010 6:17 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Thu Sep 29, 2022 10:51 am [ UTC ]