again strange results

Forums: again strange results
Houdini Integrated Plugin

Moderator: juanjgon

again strange results

Postby davidyannick_1 » Tue Sep 01, 2020 5:15 pm

davidyannick_1 Tue Sep 01, 2020 5:15 pm
I've try to render this countdown scene (thanks to Rohan Dalvi) and if I render a single frame all is ok :



But as soons as I try to render animation I have this

Any idea ?

Here is my file https://www.dropbox.com/t/0vQqiwsESMMsRNaX

Thanks for your help
Attachments
Annotation 2020-09-01 191313.png
and not correct screenshot from the animation
Annotation 2020-09-01 191333.png
This is correct - Single frame
davidyannick_1
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 69
Joined: Tue Apr 28, 2020 7:20 am
Location: France

Re: again strange results

Postby galleon27 » Tue Sep 01, 2020 5:40 pm

galleon27 Tue Sep 01, 2020 5:40 pm
You probably need to turn on Full Scene Reload in Rendering Mode.
Win 10 64bit // GTX 1080 + GTX 1080 Ti // i7 4790k // 16GB // SideFX Houdini // C4D
galleon27
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 112
Joined: Wed Jul 15, 2015 11:55 am

Re: again strange results

Postby davidyannick_1 » Tue Sep 01, 2020 6:37 pm

davidyannick_1 Tue Sep 01, 2020 6:37 pm
galleon27 wrote:You probably need to turn on Full Scene Reload in Rendering Mode.

ok you're right tthanks for your help
davidyannick_1
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 69
Joined: Tue Apr 28, 2020 7:20 am
Location: France

Re: again strange results

Postby juanjgon » Wed Sep 02, 2020 7:59 am

juanjgon Wed Sep 02, 2020 7:59 am
Yep, probably this scene is using a workflow that is not compatible with the update scene mode while rendering sequences.

Thanks,
-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 8059
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Return to Houdini


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Mar 05, 2021 7:33 pm [ UTC ]