Composite Material

Forums: Composite Material
Sub forum for bug reports

Moderator: aoktar

Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)
H. A detailed description of the issue and steps to reproduce it (Include Screenshots or video capture), as well as an example scene if applicable.
I. Copies of the Octane Log window and Console window outputs (full text attached as a file to your post is recommended).


Please note that reports of issues inside existing threads will be ignored/removed, and reports may be closed if the reporter does not respond to subsequent queries in the thread.

Composite Material

Postby burn » Sat Jul 04, 2020 12:55 pm

burn Sat Jul 04, 2020 12:55 pm
Win 10
4 x GTX Titan X
128Gb Ram
NVidia 451.48
Standalone 2020.1.3
Plugin 2020.1.3
C4D S22.116

The check boxes to turn on/off material layers in the composite material do not work.
Attachments
compoite-material.jpg
burn
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 7
Joined: Tue Sep 08, 2015 4:47 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Oct 23, 2020 10:27 pm [ UTC ]