Frame 0 is still dark

Forums: Frame 0 is still dark
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

Frame 0 is still dark

Postby coilbook » Fri Aug 08, 2014 4:30 am

coilbook Fri Aug 08, 2014 4:30 am
Why is frame zero still dark since 2.04? Thanks
coilbook
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2587
Joined: Mon Mar 24, 2014 2:27 pm

Re: Frame 0 is still dark

Postby Karba » Fri Aug 08, 2014 5:02 am

Karba Fri Aug 08, 2014 5:02 am
coilbook wrote:Why is frame zero still dark since 2.04? Thanks


I will have a look next week.
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: Frame 0 is still dark

Postby Rico_uk » Sat Aug 09, 2014 5:38 pm

Rico_uk Sat Aug 09, 2014 5:38 pm
It is still dark for me too. Doesn't have to be frame 0 though, just the first frame of a sequence. So if I start a render of a sequence from frame 50 to frame 60, frame 50 will be dark (and also renders too fast).
Rico_uk
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 118
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:42 pm

Re: Frame 0 is still dark

Postby dawe » Tue Aug 12, 2014 9:02 am

dawe Tue Aug 12, 2014 9:02 am
confirmed here to
dawe
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 178
Joined: Sun Nov 27, 2011 11:28 pm

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Apr 03, 2020 7:02 am [ UTC ]