OctaneRender for Carrara 4.02.01.07[Stable and Test]

Forums: OctaneRender for Carrara 4.02.01.07[Stable and Test]
Carrara (Integrated Plugin developed by Sighman)

Re: OctaneRender for Carrara 4.01.01.05[Stable and Test]

Postby Sighman » Sat Jan 05, 2019 2:32 am

Sighman Sat Jan 05, 2019 2:32 am
try pressing the 'play' button.

also check your preferences to see if auto start render is checked
Win8/64, I7-4770K (3.5Ghz) 24GB, GTX-980ti (6GB) / GTX-TITAN (6GB)
Sighman
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 1078
Joined: Thu Jan 19, 2012 9:11 am
Location: Calgary, AB

Re: OctaneRender for Carrara 4.01.01.05[Stable and Test]

Postby protovu » Sat Jan 05, 2019 6:20 pm

protovu Sat Jan 05, 2019 6:20 pm
Thanks.
The "Resume Render" button did it.
And I see the preferences now.
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 302
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: OctaneRender for Carrara 4.01.01.05[Stable and Test]

Postby protovu » Sat Jan 12, 2019 12:28 am

protovu Sat Jan 12, 2019 12:28 am
Whooopdeeedoo!

Particle emitter is working now. Did I miss the announcement?

Thanks, Simon!
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 302
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby Sighman » Sun Jan 27, 2019 8:41 pm

Sighman Sun Jan 27, 2019 8:41 pm
A new update for the plugin has been posed at the top of this thread. (4.02.00.06)

A have also made a new DEMO build: Octane Render for Carrara DEMO 4.02
Win8/64, I7-4770K (3.5Ghz) 24GB, GTX-980ti (6GB) / GTX-TITAN (6GB)
Sighman
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 1078
Joined: Thu Jan 19, 2012 9:11 am
Location: Calgary, AB

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby protovu » Mon Feb 11, 2019 9:04 pm

protovu Mon Feb 11, 2019 9:04 pm
Hi Simon,
Are we supposed to have access to Brigade through our Carrara Octane?

from the Brigade page...."...and will be rolled into all Octane 4 integrations...."



protovu
Licensed Customer
Licensed Customer

Posts: 277
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 302
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby tschwenke » Mon Feb 11, 2019 9:09 pm

tschwenke Mon Feb 11, 2019 9:09 pm
Heho :)

Brigade is already incorporated into Octane. You don't see it... you just feel it (= faster update).

Best wishes,
Thomas
http://www.thomas-schwenke.me
Carrara 8.5 Pro || Houdini 16.5 || Win7 || i7 + 1 x GTX980 || i5 + 2 x GTX 980Ti || i5 + 2 x GTX 980 || Pentium + 2 x GTX 780Ti + 2 x GTX 970
User avatar
tschwenke
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 317
Joined: Sat Sep 20, 2014 9:35 pm
Location: Germany

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby protovu » Mon Feb 11, 2019 10:15 pm

protovu Mon Feb 11, 2019 10:15 pm
render engines.png
Hi Thomas,

Hi Thomas,
Actually, I think that Brigade is supposed to have its own selectivity, as we see with Eevee.
The Brigade page indicates as much, I think.
https://home.otoy.com/render/brigade/
See if you agree.
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 302
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby tschwenke » Mon Feb 11, 2019 10:28 pm

tschwenke Mon Feb 11, 2019 10:28 pm
Brigade Engine Integration
OTOY’s real-time path-tracing game engine ‘Brigade’ has been integrated into Octane 4, making heavy scene loading and interactivity up to 10x-100x faster.
Brigade gives artists instant game engine-like feedback in the Octane viewport when moving or deforming heavy meshes or scenes with millions of triangles.

Have a look: viewtopic.php?f=36&t=69702
http://www.thomas-schwenke.me
Carrara 8.5 Pro || Houdini 16.5 || Win7 || i7 + 1 x GTX980 || i5 + 2 x GTX 980Ti || i5 + 2 x GTX 980 || Pentium + 2 x GTX 780Ti + 2 x GTX 970
User avatar
tschwenke
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 317
Joined: Sat Sep 20, 2014 9:35 pm
Location: Germany

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby protovu » Mon Feb 11, 2019 11:07 pm

protovu Mon Feb 11, 2019 11:07 pm
Ok, thanks.

Eevee is really a separate renderer, for both preview and output.

I am glad about Brigade, and look forward to its continued evolution.
protovu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 302
Joined: Thu Sep 11, 2014 7:30 pm

Re: OctaneRender for Carrara 4.02.00.06[Stable and Test]

Postby thedogsbollex » Wed Feb 27, 2019 10:51 am

thedogsbollex Wed Feb 27, 2019 10:51 am
Hi Sighman,
Octane plugin worked fine in Windows 7 Pro , but recently I installed a new installation of Windows 10 PRO.
PROBLEM: plugin in loads fine in Carrara but it will not compile any meshes. Both my graphic cards are seen in the plugin and
I've tried with different scenes.
SPECS:
Windows 10 PRO version 1809 64bit
Octane render 4.2.0.6
Octane Carrara plugin 4.02
32 gb ram
Cpu AMD FX 8350
Graphics cards GTX TITAN X 12 gb GTX 7800 6 gb
Carrara 8.5

As you can see my computer is adequate and it compiled fast in Windows 7 PRO.
Could you please help me with this problem. The computer works fine with all my other programs and its
been scanned for viruses and everything is up to date.
cheers
Bill
thedogsbollex
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 16, 2015 10:05 am
PreviousNext

Return to Carrara


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Thu Apr 18, 2019 5:05 pm [ UTC ]