How does one upload to live DB??

Forums: How does one upload to live DB??
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

How does one upload to live DB??

Postby Witpapier » Sat Feb 01, 2014 9:28 pm

Witpapier Sat Feb 01, 2014 9:28 pm
How does one upload to Live DB
RedSpec TGX for Poser / OctaneRender - OUT NOW visit http://redspec-sss.com/
Witpapier
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 358
Joined: Sat Nov 24, 2012 2:13 pm

Re: How does one upload to live DB??

Postby face_off » Sat Feb 01, 2014 10:37 pm

face_off Sat Feb 01, 2014 10:37 pm
How does one upload to Live DB

Good question. I don't know. I suggest you post this question in the general Octane Standalone support forum.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14037
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: How does one upload to live DB??

Postby stratified » Sat Feb 01, 2014 10:53 pm

stratified Sat Feb 01, 2014 10:53 pm
Witpapier wrote:How does one upload to Live DB


You create a material graph and then right click > save in the nodegraph editor. You can save whatever you want locally but to upload it to LiveDB, we only accept graphs with a single output (On the top of my head I think output types texture, material and emission are allowed).

cheers,
Thomas
User avatar
stratified
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 945
Joined: Wed Aug 15, 2012 6:32 am
Location: Auckland, New Zealand

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Fri Jul 03, 2020 8:52 pm [ UTC ]