Displacement Issues

Forums: Displacement Issues
VIP Information, news and announcements regarding new Octane Render commercial products and releases.

Displacement Issues

Postby Jolbertoquini » Tue May 30, 2017 5:31 pm

Jolbertoquini Tue May 30, 2017 5:31 pm
Hi There,

I was checking at the forum and doing a lot tests and is really hard to get clean and proper results with Displacement + medium nodes (SSS) any shader specular or diffuse.
I tried different setting but the result is not right to get the right level of displacement and the SSS.

I tried same scene, texture all with different render engines 5 in total and they are working only in Octane (included plug) I can't achieve right results of course only displacement is fine but for some reason doesn't work with SSS because I guess the mesh split in parts I checked all distance how much higher the displacements goes...

I think need some work, I saw already posts about this but none of then provide a clear solution. for this time to make sure I'm only using Standalone I saw this conversation here but doesn't work the solution to make work basically is just make the displacement really low in this case pointless with some character need a high displacement like crocodiles, dinosaurs and etc

https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=52811&p=265601&hilit=displacement+displacement+sss#p265601

Any help or we have to use a really high topology with a normal map?

Regards,
JO
Octane Render for Maya.
https://vimeo.com/jocg/videos
https://www.linkedin.com/in/jocgtd
http://www.hmxmedia.com/
--------------------
Join MAYA OCTANE USERS Skype discussion here :
https://join.skype.com/LXEQaqqfN15w
User avatar
Jolbertoquini
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 961
Joined: Sun Aug 31, 2014 7:08 am
Location: London

Return to Commercial Product News & Releases (Download here)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Tue Nov 12, 2019 6:03 pm [ UTC ]