Displacement node

Forums: Displacement node
A public forum for discussing and asking questions about the Octane for Unity Alpha

Moderator: ChrisHekman

Displacement node

Postby manusd_1 » Tue Nov 24, 2020 3:14 pm

manusd_1 Tue Nov 24, 2020 3:14 pm
I am new to Octane for Unity. I am trying to use the displacement node but I have some issues with it. In the documentation there is only one displacement node but in the current version of octane there are two, in and out, and I cannot connect a texture to them in the node graph. I can only use textures loading them in the node itself. Besides, the textures tha I load in the node disappear when I turn off the computer, I don't know if I am doing something wrong or if this is a bug.
manusd_1
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 24, 2020 12:03 pm

Re: Displacement node

Postby ChrisHekman » Fri Nov 27, 2020 4:10 pm

ChrisHekman Fri Nov 27, 2020 4:10 pm
You can create an octane override material using this example: https://www.youtube.com/watch?v=mP4GhJA ... neUniverse

There are should be 2 displacement nodes at the moment yes. These are Vertex Displacement and Texture Displacement.

The in and out nodes are for inputs and outputs of nodegraphs, you should not need these.
ChrisHekman
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 729
Joined: Wed Jan 18, 2017 3:09 pm

Return to Octane for Unity


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Fri Apr 23, 2021 3:40 am [ UTC ]