Volume Fog not emitting light...

Forums: Volume Fog not emitting light...
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Volume Fog not emitting light...

Postby feathers632 » Tue Feb 27, 2018 12:13 pm

feathers632 Tue Feb 27, 2018 12:13 pm
Blackbody emission with volume fog/vdb. Can't get any light emission regardless of emission strength.

C4D R19 plus latest octane plugin 307R2.
feathers632
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 29, 2015 2:43 pm

Re: Volume Fog not emitting light...

Postby bepeg4d » Wed Feb 28, 2018 9:36 am

bepeg4d Wed Feb 28, 2018 9:36 am
Hi feathers632,
please, post in the c4octane section of the forum next time:
viewforum.php?f=30
About your specific issue, you need to reduce a lot the Thickness/Density (0.05 or less), to react as volume fog with emitters.
Please, post some screenshots with your scattering medium settings, thanks.
ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6444
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: Volume Fog not emitting light...

Postby feathers632 » Thu Mar 01, 2018 6:38 pm

feathers632 Thu Mar 01, 2018 6:38 pm
Noted. Thanks for the help!

:)
feathers632
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Wed Apr 29, 2015 2:43 pm

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Sun Jun 16, 2019 12:32 pm [ UTC ]