Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016)

Forums: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016)
Sub forum for plugin releases

Moderator: aoktar

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby jingles » Wed May 25, 2016 6:50 pm

jingles Wed May 25, 2016 6:50 pm
Do i need to install CUDA Toolkit to get it to work?
This wasn't the case before so is a surprise if so.

I've got NVidia 368.22 drivers, but Cinema won't let the viewport work.
jingles
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 29
Joined: Thu Mar 19, 2015 2:00 pm

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby momade » Wed May 25, 2016 8:00 pm

momade Wed May 25, 2016 8:00 pm
Hello aoktar.

Thank you for your V3 plugin.
I am completely new to V3 and volumetrics.
This question might have been asked already, but is it right, that i can only fill primitives with fog? once I make i.e. my shpere editable the fog is gone...

Kepp it up!
Mo
User avatar
momade
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Wed Feb 19, 2014 9:52 pm
Location: Cologne - Germany

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby momade » Wed May 25, 2016 9:21 pm

momade Wed May 25, 2016 9:21 pm
momade wrote:Hello aoktar.

Thank you for your V3 plugin.
I am completely new to V3 and volumetrics.
This question might have been asked already, but is it right, that i can only fill primitives with fog? once I make i.e. my shpere editable the fog is gone...

Kepp it up!
Mo



Sorry. Even only shperes work. any reason for that?
User avatar
momade
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Wed Feb 19, 2014 9:52 pm
Location: Cologne - Germany

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby aoktar » Wed May 25, 2016 9:53 pm

aoktar Wed May 25, 2016 9:53 pm
momade wrote:Sorry. Even only shperes work. any reason for that?


Simple and faster. It's experimental atm. Not easy and fast to convert meshes to voxels. It's quite bit job when you think workload of Octane side.
Also i don't advice to use in any work atm. Because i can change behaviour/workflow and parameters for that.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14132
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby momade » Wed May 25, 2016 9:58 pm

momade Wed May 25, 2016 9:58 pm
aoktar wrote:
momade wrote:Sorry. Even only shperes work. any reason for that?


Simple and faster. It's experimental atm. Not easy and fast to convert meshes to voxels. It's quite bit job when you think workload of Octane side.
Also i don't advice to use in any work atm. Because i can change behaviour/workflow and parameters for that.


all right. got it. thank you for the quick answer.
if we could fill ANY volume with smoke in the future, that would be great!
User avatar
momade
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Wed Feb 19, 2014 9:52 pm
Location: Cologne - Germany

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby DinoMuhic » Wed May 25, 2016 10:53 pm

DinoMuhic Wed May 25, 2016 10:53 pm
Can't make the TurbulenceFD examples provided here to work.

I cached the sims but octane wont show any volumetrics.

I am using the learning edition of TFD, could this be the reason?
Its on Win 10.
DinoMuhic
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 135
Joined: Wed Mar 25, 2015 10:24 pm

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby aoktar » Wed May 25, 2016 11:06 pm

aoktar Wed May 25, 2016 11:06 pm
DinoMuhic wrote:Can't make the TurbulenceFD examples provided here to work.

I cached the sims but octane wont show any volumetrics.

I am using the learning edition of TFD, could this be the reason?
Its on Win 10.

I need to revise some scenes. Things has been changed since revisions.
But make a quick test with a new file. Just use density. Put an object tag. It will make some proper settings for you. So you can get a closer look after that. Of course you need to tweak parameters further.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14132
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby eightvfx » Wed May 25, 2016 11:29 pm

eightvfx Wed May 25, 2016 11:29 pm
Hello !

> login with 3 beta 2 works fine with stand alone and plugin,

but > for 3 release >> impossible to login with same login information.

thanks.
eightvfx
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 40
Joined: Thu Jun 26, 2014 6:36 pm

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby aoktar » Wed May 25, 2016 11:32 pm

aoktar Wed May 25, 2016 11:32 pm
eightvfx wrote:Hello !

> login with 3 beta 2 works fine with stand alone and plugin,

but > for 3 release >> impossible to login with same login information.

thanks.


Open V2/V3 standalone. Make sign-out from account section. try again.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14132
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016) - Stable version

Postby eightvfx » Thu May 26, 2016 12:02 am

eightvfx Thu May 26, 2016 12:02 am
I uninstalled v3 release,

> did install v3 beta2 and started the standalone to sign out from it.
> uninstalled it.

reboot.
install again v3 release.

and still this error message.

errorloginOtoyv3.jpg
eightvfx
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 40
Joined: Thu Jun 26, 2014 6:36 pm
PreviousNext

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Fri May 07, 2021 7:14 pm [ UTC ]