OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!

Forums: OctaneRender® for 3ds Max® Demo available!
Read about News and Updates regarding Octane Render in this forum.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby Karba » Fri Oct 19, 2012 4:58 am

Karba Fri Oct 19, 2012 4:58 am
zhangyufeng wrote:hi all:I have a question,gtx680 and gtx580 which one is faster in octanerender?
thanks.


They are similar at the moment.
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby zhangyufeng » Fri Oct 19, 2012 9:41 am

zhangyufeng Fri Oct 19, 2012 9:41 am
thanks for reply.
zhangyufeng
 
Posts: 4
Joined: Mon Sep 17, 2012 10:50 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby cancel » Sat Oct 20, 2012 5:25 pm

cancel Sat Oct 20, 2012 5:25 pm
The latest Octane for Max plug-in supports real-time movable geometry, enabling real-time rendered animation previews.
but i can't find it. How you do it?
And is there any ways to add motion blur?
in this video i can defenetly see motion blur, but can't understand wheys to achive it in octane
http://vimeo.com/49507719
cancel
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 13
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:11 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby evo » Sat Oct 20, 2012 9:30 pm

evo Sat Oct 20, 2012 9:30 pm
hi, I've just copy the file in the 3ds max 2013x64 directory just as described in the txt file but i've got some error and octane don't start.

(translating by italian version of windows) impossible to find imput cutexrefsetaddress2d_v3 of the procedure in the dynamic connection nvcuda.dll.

after that came this by 3dsmax

DLL <C:\Program Files\Autodesk\3ds Max2013\octane3dsMax.drl>failed to initialize.
Error code 127- unable to find specificated procedure.
Intel Core i7 920 @ 2.67GHz, 6.00 GB, 896 MBGeForce GTX 260 (x2), Windows

RIBS_stairs
http://www.refractivesoftware.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=17973
User avatar
evo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 128
Joined: Sun Apr 25, 2010 1:23 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby Karba » Sat Oct 20, 2012 11:46 pm

Karba Sat Oct 20, 2012 11:46 pm
cancel wrote:The latest Octane for Max plug-in supports real-time movable geometry, enabling real-time rendered animation previews.
but i can't find it. How you do it?
And is there any ways to add motion blur?
in this video i can defenetly see motion blur, but can't understand wheys to achive it in octane
http://vimeo.com/49507719


You just have to set Octane properties "movable proxy" to object you want to have to move.
Right click on object/octane properties/set movable proxy.

Regarding motion blur - it is not supported properly yet.
If you want to have simple motion blur, you just have to use standart 3ds max camera with motion blur enabled. It divides one frame into several subframes, render this several subframe and combine several images into one. In this case you have to set less samples per pixel.
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby Karba » Sat Oct 20, 2012 11:52 pm

Karba Sat Oct 20, 2012 11:52 pm
evo wrote:hi, I've just copy the file in the 3ds max 2013x64 directory just as described in the txt file but i've got some error and octane don't start.

(translating by italian version of windows) impossible to find imput cutexrefsetaddress2d_v3 of the procedure in the dynamic connection nvcuda.dll.

after that came this by 3dsmax

DLL <C:\Program Files\Autodesk\3ds Max2013\octane3dsMax.drl>failed to initialize.
Error code 127- unable to find specificated procedure.


Are you sure I have copied all files properly?
Octane3dsmax.dlr should be in plugins directory, not in 3ds max root folder.
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby evo » Sat Oct 20, 2012 11:58 pm

evo Sat Oct 20, 2012 11:58 pm
Yes all in max root exept for .dlr in plugin folder
Intel Core i7 920 @ 2.67GHz, 6.00 GB, 896 MBGeForce GTX 260 (x2), Windows

RIBS_stairs
http://www.refractivesoftware.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=17973
User avatar
evo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 128
Joined: Sun Apr 25, 2010 1:23 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby Karba » Sun Oct 21, 2012 2:08 am

Karba Sun Oct 21, 2012 2:08 am
evo wrote:Yes all in max root exept for .dlr in plugin folder


What video driver do you use?
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby evo » Sun Oct 21, 2012 10:53 am

evo Sun Oct 21, 2012 10:53 am
My system information on nvidia pannel says 280.26. Am i have to update it?
Intel Core i7 920 @ 2.67GHz, 6.00 GB, 896 MBGeForce GTX 260 (x2), Windows

RIBS_stairs
http://www.refractivesoftware.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=17973
User avatar
evo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 128
Joined: Sun Apr 25, 2010 1:23 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® Demo available!

Postby Karba » Sun Oct 21, 2012 7:08 pm

Karba Sun Oct 21, 2012 7:08 pm
evo wrote:My system information on nvidia pannel says 280.26. Am i have to update it?

Definitely
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am
PreviousNext

Return to News & Announcements


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Apr 24, 2019 11:50 am [ UTC ]