Octane V3 FOR C4D R20

Forums: Octane V3 FOR C4D R20
A public forum for discussing and asking questions about OctaneVR.

Octane V3 FOR C4D R20

Postby tdrizzle99 » Tue Sep 25, 2018 10:01 am

tdrizzle99 Tue Sep 25, 2018 10:01 am
Hi everyone.

I've just bough octane v3 combo for Cinema 4D. I didn't check that it only works till R19. I have C4D R20 and I'm worried. Will it still work on R20 ? I'm such a buster, I should have first consulted before buying!

Thanks,

Drizzle99
tdrizzle99
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1
Joined: Mon Sep 24, 2018 4:29 pm

Re: Octane V3 FOR C4D R20

Postby aoktar » Tue Sep 25, 2018 10:02 am

aoktar Tue Sep 25, 2018 10:02 am
tdrizzle99 wrote:Hi everyone.

I've just bough octane v3 combo for Cinema 4D. I didn't check that it only works till R19. I have C4D R20 and I'm worried. Will it still work on R20 ? I'm such a buster, I should have first consulted before buying!

Thanks,

Drizzle99

No worries. It works in Windows, but didn't officially released yet. Still need to finish some works before that!
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12259
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Return to OctaneVR Questions & Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Tue Aug 20, 2019 9:32 am [ UTC ]